Změna ke stejnému

Není to zas tak dávno, co se tak banální věc, jako je plastová taška, stala tématem, který vzrušoval širokou veřejnost. Jak to u banálních věcí bývá, chytili se ji novináři, hrdinové sociálních sítí, politici i ministerští úředníci. Ano, rozdávat plastové tašky zadarmo byla blbost. Následná akce proti plastovým taškám problém vyřešit nedokázala. Dokázala však změnit osud té samé plastové tašky. Z kusu problematického plastu na nákup se stala regulérním zbožím. A reklamním nosičem využívaným v rámci tzv. zeleného marketingu. Výsledkem bylo to, že supermarkety přestaly rozdávat plastové tašky zadarmo. Což samozřejmě – stejně jako všichni ostatní – supermarkety přivítaly. Mohly totiž najednou to, co rozdávaly zadarmo, prodávat. A ještě tak ukázat, jak smýšlejí „ekologicky“. Aby supermarkety své ekologické smýšlení ještě více podpořily, začaly na ty samé igelitky, které nyní prodávaly, tisknout ekologicky laděné nápisy. Selskou logikou vzato, v principu se zas tak moc nezměnilo. Ale všichni měli dobrý pocit. Pravda, více a více zákazníků si nosí své vlastní tašky. Nebo plastové tašky opakovaně používají. Oblibě se těší i tzv. bezobalové obchody, jejichž princip prodeje se nyní supermarkety snaží reaplikovat. Na tom, že se ty banální igelitky nyní prodávají jako jakékoli jiné zboží, vlastně není nic špatného. Ale že by se něco zcela zásadně změnilo? Tomu uvěří snad jen ten, kdo opravdu věřit chce, nebo musí.

projít na článek

Změna ordinačních hodin na pobočce Vír

Změna ordinačních hodin na pobočce Vír: od dubna 2013 ordinujeme místo úterý, v pondělí od 12.30 do 16.30 / i bez objednání (více informací naleznete v menu).

projít na článek

Změna místa letních seminářů 2024

Pozor změna klasického místa konání semináře do vedlejší tenisové haly viz. mapa, U Borského parku 2916/19, Plzeň. S tím se také pojí, že ubytování na tatami je velmi omezeno a doporučujeme si rezervovat ubytování poblíž.

projít na článek

Výdejové okno - změna

Máme otevřeno každý den, sledujte nás na našem FB nebo instagramovém profilu POZOR změna! Otevírací doba: 11:00-18:00 v případě hezkého počasí do 20:00 Vaříme do 14:30 o víkendu do 15:00 +420 596 810 914 nebo +420 601 550 001 více na našem FB pr

projít na článek

Změna telefonního čísla na pobočce Vír

Změna telefonního čísla na pobočce Vír: Pevná linka na pobočku Vír je zrušena ! Pro pobočku Vír je nové mobilní číslo 603 724 634 / shodné s tel.č. pro Nedvědici/.

projít na článek

Změna Otevírací doby na léto

přichází léto a s ním i letní otevírací doba: v období červen červenec srpen máme otevřeno do 15:00 3.7 7.7. dovolená V Případě potřeby volejte na uvedená čísla v kontaktech.The post Změna Otevírací doby na léto first appeared on Krby Kurka.

projít na článek