Změna sídla společnosti

S platností od 26.2.2021 dochází ke změně sídla společnosti Mopos Communications, a.s. Nová adresa společnosti je Rokycanova 2921, 530 02 Pardubice. Novou adresu prosím uvádějte jako fakturační i dodací. Ostatní kontaktní údaje společnosti (telefony, emaily) zůstávají v platnosti. Více informací v sekci Kontakt. Těšíme se na Vás na nové adrese! Tým Mopos Communications, a.s. Článek Změna sídla společnosti se nejdříve objevil na Mopos Communications, a.s..

projít na článek

Miloš Melník i Ing. Igor Melník

  bývalí jednatelé společnosti 123Kuryr s.r.o., IČ:03566307, kteří své závazky "vyřešili " nejprve přejmenováním a změnou sídla společnosti na FEDES LOGISTICS s.r.o., se sídlem Praha 5 - Jinonice, V zářezu 902/4, PSČ: 158 00 ( viz. obchodní rejstřík ) a

projít na článek

Exkurze Prostředí staveb a TZB v areálu Viessmann v Praze - Chrášťanech 9.5.-10.5.2019

Ve dnech 9. a 10.5.2019 absolvovali studenti 1. ročníku magisterského studia dvoudenní exkurzi za účelem návštěvy sídla společnosti Viessmann, spol. s r.o. s podporou katedry Prostředí staveb a TZB z Fakulty stavební, VŠB - TU Ostrava a INKOR - VTP s.r.o.

projít na článek

Nové logo společnosti VOJTILA TRANS s.r.o.

Společnost VOJTILA TRANS s.r.o. představuje nové logo. Po dlouholetém užívání původního logotypu jsme se rozhodli pro vytvoření nové symboliky. Tato změna přichází v souvislosti s růstem společnosti, celkovou modernizací vozového parku a transformací podn

projít na článek

Změna ordinačních hodin na pobočce Vír

Změna ordinačních hodin na pobočce Vír: od dubna 2013 ordinujeme místo úterý, v pondělí od 12.30 do 16.30 / i bez objednání (více informací naleznete v menu).

projít na článek

Změna místa letních seminářů 2024

Pozor změna klasického místa konání semináře do vedlejší tenisové haly viz. mapa, U Borského parku 2916/19, Plzeň. S tím se také pojí, že ubytování na tatami je velmi omezeno a doporučujeme si rezervovat ubytování poblíž.

projít na článek