ZMĚNA TELEFONNÍHO ČÍSLA POKLADNY CHODOVSKÉ TVRZE

Pokladna Chodovské tvrze má nové telefonní číslo. Kontaktovat nás můžete na telefonních číslech +420 267 915 444, 777 242 391.   The post ZMĚNA TELEFONNÍHO ČÍSLA POKLADNY CHODOVSKÉ TVRZE appeared first on Chodovská tvrz.

projít na článek

Galerie Chodovské tvrze je opět přístupná veřejnosti!

Jsme šťastní, že vás můžeme opět pozvat do prostor Chodovské tvrze. Prosíme o respektování aktuálních nařízení. Diváci musí mít v místě konání akce nasazený respirátor a u vstupu se prokázat buď potvrzením o prodělání nemoci covid-19 v posledních 90 dnech

projít na článek

DNY PRAHY 11

Od  úterý  3. 9. pořádá Městská část každoroční několikadenní slavnosti  Dny Prahy 11, jako každý rok s bohatým programem. Dny Prahy 11 Chodovská tvrz  11. 9. středa Předávání ocenění literární soutěže O zlatý klíč v Chodovské tvrzi. 12. 9. čtvrtek Festi

projít na článek

Změna termínu dovolené

Změna termínu dovolené ve Vendryni oproti informaci uvedené ve Vendryňských novinách ...vice zde

projít na článek

Změna otevírací doby

POZOR! Nově máme otevřeno 6 dní v týdnu, viz otevírací doba na webu. Článek Změna otevírací doby se nejdříve objevil na Směnárna Hliniště.

projít na článek

Změna klimatu dopadne ina vinice

Změna klimatu dopadne i na vinice. Reportáž ČT z vinařství Valihrach. Článek Změna klimatu dopadne i na vinice se nejdříve objevil na Vinařství Valihrach.

projít na článek