Značka MG nabídne dva modely, menší SUV přijde na 424.940 Kč

Známá britská značka MG vstupuje s dvojicí SUV na český trh. Menší model ZS láká na zajímavou výbavu, prostorný zavazadelník a přijatelnou cenovku. Větší SUV EHS nabídne dynamické svezení, když stovku umí za 6,9 sekundy. Kombinace přeplňované patrnáctistovky TGI s elektromotorem navíc zaručuje dojezd 52 km čistě na elektřinu.

projít na článek

Značka MG uvádí na trh model HS, velikostí zapadne mezi Karoq a Kodiaq

Již přes půl roku jsou v prodeji dva modely automobilky MG. Teď přichází do prodeje třetí, benzínové SUV HS, které vychází z plug-in hybridního modelu EHS. Dovozce si za něj říká 663.940 Kč, přičemž ho pohání přeplňovaná patnáctistovka.

projít na článek

Akční modely Fresh

S modely Fresh získáváte v ceně vozu atraktivní mimořádnou výbavu navíc. Využít můžete nabídky výhodného financování a ušetříte rovněž na balíčku služeb Předplacený servis ve variantě Standard a Prodloužená záruka. (do 5 let nebo do nájezdu 100 000 km) zd

projít na článek

Nové Modely ovládacích konzolí v nabídce 

Celkem se nabízí tyto  dotykové modely : P82 P80 P62 Novinka, P30 Standard The post Nové Modely ovládacích konzolí v nabídce  appeared first on Precor fitness vybavení.

projít na článek

Nová Kia Sportage přijde na 600 tisíc, ale také na dvojnásobek

Kia v Česku zahájila prodej páté generace modelu Sportage, která byla navržena a vyvinuta speciálně pro evropské zákazníky. Sportage nabídne šest motorizací, čtyři různé druhy převodovek a čtyři stupně výbavy. Základní verze začíná na 599.980 Kč.

projít na článek

Do Česka míří slavná značka aut MG, jaké modely bude prodávat?

MG nabízí na evropských trzích několik modelů, které jsou k dispozici se spalovacími motory (ICE), plug-in hybridním pohonem (PHEV) i v čistě elektrických verzích (BEV) například Marvel R (k dispozici pouze jako BEV), HS ( k dispozici jako ICE a PHEV) a

projít na článek