Ocenění značkou kvality Regionální potravina si z rukou ministra zemědělství Marka Výborného, hejtmanky Středočeského kraje Petry Peckové a generálního ředitele SZIF Petra Dlouhého převzalo poslední prázdninovou sobotu na Dožínkách na Letné devět lokálních producentů Středočeského kraje. Mezi oceněnými jsou například Robert Parus z Nosálova se Zvěřinovou paštikou, Gabriela Janebová z Libice nad Ci ...
Ocenění značkou kvality Regionální potravina si z rukou ministra zemědělství Marka Výborného, hejtmanky Středočeského kraje Petry Peckové a generálního ředitele SZIF Petra Dlouhého převzalo poslední prázdninovou sobotu na Dožínkách na Letné devět lokálníc
projít na článekOcenění značkou kvality Regionální potravina si z rukou ministra zemědělství Marka Výborného, hejtmanky Středočeského kraje Petry Peckové a generálního ředitele SZIF Petra Dlouhého převzalo poslední prázdninovou sobotu na Dožínkách na Letné devět lokálníc
projít na článekOcenění značkou kvality Regionální potravina si z rukou ministra zemědělství Marka Výborného, hejtmanky Středočeského kraje Petry Peckové a generálního ředitele SZIF Petra Dlouhého převzalo poslední prázdninovou sobotu na Dožínkách na Letné devět lokálníc
projít na článekOcenění značkou kvality Regionální potravina si z rukou ministra zemědělství Marka Výborného, hejtmanky Středočeského kraje Petry Peckové a generálního ředitele SZIF Petra Dlouhého převzalo poslední prázdninovou sobotu na Dožínkách na Letné devět lokálníc
projít na článekDo čtrnáctého ročníku prestižní soutěže o ocenění značkou Regionální potravina se přihlásilo ve Středočeském kraji 30 lokálních výrobců s celkem 134 produkty. Zastoupena byla nejsilněji kategorie Ostatní s nominovaným produktem - Med z lipové aleje z Včel
projít na článek