Známá jména i otravné reklamy. Tyto hry hrají stovky milionů lidí

Hrají je stovky milionů hráčů, přesto se o nich tolik nepíše. Řeč je o mainstreamových mobilních hrách, které upoutaly opravdu ohromná hráčská publika. Toto jsou ty nejpopulárnější.

projít na článek

Obchod za stovky milionů. Penta prodala kancelářskou budovu na Vinohradech

Penta Real Estate prodala kancelářskou budovu v Dykově ulici na Vinohradech, kterou by bylo možné přestavět na byty. Kupujícím je společnost Fidurock, informoval mluvčí Martin Lánský za Penta Real Estate. Cenu firma neupřesnila, podle mluvčího má rezidenč

projít na článek

Jaká byla nejoblíbenější česká křestní jména za první republiky a jaká jsou dnes? Rozdíl vás pobaví

V posledních letech je po celém světě trend, dávat svým ratolestem ta nejexotičtější jména pod sluncem. Dítě tak může od svých rodičů dostat jméno jakéhokoli původu. Kreativitě se meze nekladou. Jaká jména se ale dávala potomkům v dobách první republiky?

projít na článek

Stovky nových míst. Parkovací dům u ostravské nemocnice je hotový

Výrazná pomoc pro pacienty i personál. Nový multifunkční parkovací dům u Městské nemocnice Ostrava byl dokončen. Provoz bude zahájen 15. června. Město investovalo do výstavby zhruba 409 milionů korun.

projít na článek

Výpis z katastru nemovitostí podle jména

Katastrální úřad poskytuje výpis z katastru nemovitostí podle jména, ale pouze v placených aplikacích nebo přímo na územním pracovišti daného katastrálního území.

projít na článek

Když sluníčko vystrkuje růžky a objeví se alergie. Co pomáhá?

Alergie na slunce, známá také jako fotosenzitivita, je nežádoucí reakce kůže vyvolaná působením slunečního záření. Postihuje miliony lidí na celém světě a...

projít na článek