Znáte pobočku Vivantis Florenc i další kontakty?

Kam si můžete zaskočit pro radost z hezkého oblečení, kvalitní kosmetiky i příjemného parfému? Přece na prodejnu a výdejní místa české firmy Vivantis!

projít na článek

Co všechno se dá koupit na e-shopu Vivantis?

Společnost Vivantis u nás vznikla v roce 2001 a od té doby nabízí nejen ženám krásné a kvalitní produkty za skvělé ceny! A z čeho se nabídka Vivantis vlastně skládá? Na to se dnes podíváme!

projít na článek

Vyhrajte voucher v hodnotě 500 Kč do Vivantis.cz

Sdílejte příspěvek na facebooku a zasoutěžte si o voucher na nákup do e-shopu Vivantis. Vítěz získá voucher v hodnotě 500 kč, který uplatní na celý sortiment na stránkách Vivantis.cz.

projít na článek

Kontakty na supervizory

Milé kolegyně  a  kolegové, na konferenci byli zmíněni supervizoři ČCE, kteří nám kaplanům  mohou být k dispozici. Odkaz a kontakty naleznete  zde:  TAB-členové_IS_ČCE_2023_dle_kompetencí_KONTAKTY Článek Kontakty na supervizory se nejdříve objevil na Asoc

projít na článek

O.K. Trans Service otevřel novou pobočku v Chlumci nad Cidlinou

O.K. Trans Service otevřel 1. 4. 2022 novou pobočku v Chlumci nad Cidlinou. Jde v pořadí o pátou pobočku po Chýni, Otrokovicích, Roudnici nad Labem a Lysé nad Labem. Servis se nachází v areálu společnosti Zdeněk Tomášek s.r.o.

projít na článek