ZNOJMO mezi 10 nejkrásnějšími městy České republiky

Vážení návštěvníci Znojemska. Město Znojmo bylo zařazeno mezi 10 nejkrásnějších měst České republiky. My "domácí" víme, že tomu tak je a vy "přespolní" se přijeďte přesvědčit, že tomu tak opravdu je! No a ubytování můžete mít u nás. Náš penzion má také jedno nejvyšší ohodnocení. Je to hodnocení přímo hostů, kteří už u nás bydleli. Na Booking.com jsme již třetím rokem za sebou hodnoceni jako "Naprosto vyjímečné ubytování". Přijeďte a přesvědčte se.

projít na článek

VOLBY PREZIDENTA 2. kolo

Starosta obce Otmíče podle § 34 odst. 1 písm. a) zákona č. 275/2012 Sb., o volbě prezidenta republiky a o změně některých zákonů (zákon o volbě prezidenta republiky), ve znění pozdějších předpisů, oznamuje: 1. Volba prezidenta České republiky se koná:

projít na článek

Registrace do národní expozice na Frankfurt 2024 zahájena

Dnes v úterý 7. května 2024 byla pro české nakladatele a další subjekty z oblasti knižního trhu otevřena registrace do národní expozice České republiky na knižní veletrh ve Frankfurtu nad Mohanem.Mezinárodní knižní veletrh ve Frankfurtu nad Mohanem se usk

projít na článek

Ondra Novák se svým videem mezi výherci soutěže Senátu ČR

17. listopadu 2020 vyhlásila Kancelář Senátu Parlamentu České republiky veřejnou tvůrčí soutěž na téma "Co pro mne znamená svoboda?" Jak si v ní vedli studenti našeho gymnázia? Dočtete se v příspěvku pana učitele Tobolky.

projít na článek

CENTURY 21 hledá nové partnery pro svou další expanzi v České Republice

CENTURY 21 po změnách ve vlastnické a manažerské struktuře v roce 2014 zahájila v tomto roce novou éru své existence na území České republiky.

projít na článek