Znovu je tu LIGNA! Devozpracujc komunita se setkv v Hannoveru

Hannover: Vce ne 105 000 metr tverench vstavn plochy a vce ne 1 100 vystavovatel: LIGNA 2023 (15.-19. kvtna 2023) slav nvrat a nabdne komplexn pehled devaskho a devozpracujcho prmyslu. Navzdory napjat globln politick situaci potvrzuje pozitivn stav rezervac status veletrhu LIGNA jako pednho svtovho veletrhu. Sejdou se zde globln hri a renomovan spolenosti z celho svta, aby pedstavili nstroje, stroje a zazen, stejn jako chytr een a nov technologie.

projít na článek

LIGNA v Hannoveru se bl!

Ji jen necel dva msce zbvaj do zahjen mezinrodnho veletrhu LIGNA, na kter se nedokav t cel devozpracujc komunita. Pro nae tene nabzme VSTUPENKY ZDARMA !!!

projít na článek

LIGNA 2023 poskytuje orientaci pro cel odvtv

Hannover: Hlavn tma Transformace devozpracujcho prmyslu na veletrhu LIGNA 2023 navrhuje ivotaschopn scne pro devozpracujc a nbytksk prmysl pro souasn a budouc smry vvoje digitalizace, jako i een pro emesln zpracovn deva.

projít na článek

Jiří Němec na světovém poháru v Hannoveru.

Ve dnech od 28.4. 8.5.2023 proběhl Světový pohár v německém Hannoveru ve sportovní vzduchové pistole tělesně handicapovaných sportovců. V kategorii jednotlivců SH1 se Jiří Němec (1.CZP JČ) umístil na 14.místě ze 34 závodníků, když nastřílel 535 bodů. V b

projít na článek

Přejeme Vám veselé Velikonoce

Celý tým firmy WEMAC Vám přeje krásné prožití velikonočních svátků a těší se na Vás znovu v úterý 11.4, kdy pro Vás budeme mít znovu otevřeno.

projít na článek

Lavera

Lavera je světoznámá německá značka přírodní a bio kosmetiky, která se jako jedna z prvních dostala i do řetězců drogerií. Firma Laverana GmbH začínala jako malý rodinný podnik na jednom statku poblíž Hannoveru a v průběhu doby se změnila ve firmu se stov

projít na článek