Znovuotevření prodejny Trefa Vesna

13.3.2013 Prodejna Trefa Vesna v českobudějovické Havlíčkově kolonii je nyní zcela v novém! příjemné prostředí k pohodlnému nakupování vybavení a osvětlení podle nejnovějších trendů rozšíření nabídky v úseku ovoce a zeleniny široká nabídka salátů, pomazánek a cukrářských výrobků čerstvé pečivo od místních pekařů Jako bonus pro naše věrné zákazníky akce za nákupy od 12. 18.3.2013 dvojnásobek bodů zákaznického klubu Trefa. 13.3.2013 Prodejna Trefa Vesna v českobudějovické Havlíčkově kolonii je nyní zcela v novém! příjemné prostředí k pohodlnému nakupování vybavení a osvětlení podle nejnovějších trendů rozšíření nabídky v úseku ovoce a zeleniny široká nabídka salátů, pomazánek a cukrářských výrobků čerstvé pečivo od místních pekařů Jako bonus pro naše věrné zákazníky akce za nákupy od 12. 18.3.2013 dvojnásobek bodů zákaznického klubu Trefa.

projít na článek

Trefa Vesna prodejna 21.století

Na slavnostním večeru s Českou kvalitou 12.11.2013 v Národním domě na Vinohradech bylo předáno prodejně Trefa Vesna významné ocenění kvality Q21 prodejna 21.stolení. Gratulujeme celému týmu prodejny.

projít na článek

Slavnostní znovuotevření Trefy v Českých Velenicích

Vážení zákazníci, dovolujeme si vás pozvat na slavnostní znovuotevření nově zrekonstruované prodejny Trefa v Českých Velenicích. V pátek 29.6.2012 v 9 hodin otevíráme a při této příležitosti se můžete těšit na bohatý program: Klaun Hugo, reprodukovaná hud

projít na článek

Otevření nové prodejny Trefa v Třeboni

Už 32 prodejna Trefa byla otevřena ve středu 23.3. v Třeboni. Nyní poprvé ve zcela novém designu!! Nová prodejna Trefa v Třeboni má automatické vchodové dveře s bezbariérovým přístupem, energeticky úsporné samoobslužné chladící vitríny pro mléčné výrob

projít na článek

Otevření prodejny Trefa Ledenice

Zveme vás na otevření prodejny Trefa v Ledenicích ve středu 27.11.2013 v 9 hodin.

projít na článek

Slavnostní otevření nové prodejny Trefa Suché Vrbné

Ve středu 3.12. byla slavnostně otevřena nová prodejna Trefa v Suchém Vrbném. Rekonstrukci prodejny s efektní in store komunikací, s novým regálovým vybavením, novou mrazící a chladící technikou a moderním osvětlením ocenili již první zákazníci.

projít na článek