Zonky.cz co? proč? nač? jak?

Je to aktuálně už 4 roky, co investuji nějaké drobnější úspory na Zonky.cz, tak jsem se s vámi rozhodl podělit o některé aspekty tohoto investování. Všechny příspěvky budou pod štítkem Zonky.cz Pro začátek obecné fakta o mě a Zonky Jsem na Zonky od léta 2015, kdy tenhle fintech vznikal a na vstup byl pořadník. ... Číst dál The post Zonky.cz – co? proč? nač? jak? first appeared on Jan Vavříček.

projít na článek

Což takhle vzít si půjčku?

Konkrétně se jedná o tak zvanou peer-to-peer (přeloženo jako rovný s rovným) online službu, která zprostředkovává půjčování peněz mezi lidmi. Jmenuje se Zonky.cz. Určitě jste o ní už slyšeli, protože se často objevuje v televizních reklamách. Lidé půjč

projít na článek

Velikonoce u Včelek

Proč kluci na Velikonoce šlehají holky pomlázkou? Proč maminka peče beránka a proč barvíme vajíčka? Odpovědi a tradice, které se k Velikonocům vážou se děti dozvěděly tento týden. Děti si několik tradic vyzkoušely a nezapoměli jsme ani na klasickou kole

projít na článek

10 důvodů, proč používat běžecký pás

Přemýšlíte o tom, že byste si domů pořídili běžecký pás? Stále však váháte a nevíte, jestli je to dobrý nápad? Vyjmenujeme vám hned deset dobrých důvodů, proč se běžecký pás vyplatí koupit a proč je dobré ho používat. 

projít na článek

Proč budou zemědělci demonstrovat?

V přiloženém dokumentu si můžete přečíst vyjádření Agrární komory České republiky k chystaným změnám v zemědělské politice. PROČ-BUDOU-ZEMĚDĚLCI-DEMONSTROVATStáhnout The post Proč budou zemědělci demonstrovat? appeared first on ZS Komorno a.s..

projít na článek