ZOO Park Česká Skalice

Nově otevřený ZOO Park, najdete v Jiráskově ulici v České Skalici, na trase Česká Skalice - Ratibořice, areál Chovatelů. GPS 50°24'08.1"N 16°03'25.6"E (50.402259, 16.057097) od recepce Autocampingu pěšky cca 1,5 km, pěšky i autem. ZOO PARK Česká Skalice, otevřeno denně 10,00-17,00 https://zooparkceskaskalice.cz/upozorneni-pro-navstevnikysilnice-vedouci-k-zooparku-je-uzavrena-kde-nechat-sva-auta/?fbclid=IwAR2b_08DZDGmvnStKS57nzm21yuGD4o6ckXIS_a1A6nE9yVHuf14KPolAUU The post ZOO Park Česká Skalice appeared first on Autocamping Rozkoš - Česká Skalice.

projít na článek

Kultura vČeské Skalici

praktické informace o kultuře, sportu a dalších aktivitách v rámci města Česká Skalice a okolí najdete na oficiálních stránkách města https://www.ceskaskalice.cz/volny-cas/kultura/kulturni-kalendar/ The post Kultura v České Skalici appeared first on Autoc

projít na článek

Fotografie z České Skalice obletěla svět

ZAJÍMAVOST ZE STŘEDISKA NAŠEHO KRAJE: Světová skautská organizace WOSM přinesla v článku informace o skautské pomoci lince Elpida organizace Junák český skaut. K článku je připojena fotografie skauta z České Skalice. Není to první užití této fotografie,

projít na článek

Dětský koutek

Pro malé i větší děti byl rozšířen dětský koutek, pod recepcí autokempu, o další prvky a lavičky pro maminky :-) The post Dětský koutek appeared first on Autocamping Rozkoš - Česká Skalice.

projít na článek

E-book

Tipy pro turisty 2024 E-Book s poukazy na ubytování v hodnotě 15.500,-Kč. Přímý odkaz: https://www.kempy-chaty.cz/e-book-turisticky-pruvodce-i-s-bonusem-na-vouchery-na-ubytovani The post E-book appeared first on Autocamping Rozkoš - Česká Skalice.

projít na článek

Sociálky Na Kopečku po rekonstrukci

Jsme rádi, že se nám povedlo do sezóny 2024 dokončit rekonstrukci jednoho objektu sociálního zařízení "Na kopečku" (spádová oblast chaty ATC, karavanové boxy). Druhý objekt bude využíván pouze v případě vyšší návštěvnosti a čeká jej obdobná rekonstrukce.

projít na článek