Zorka Hejdová promluvila o zákulisí Love Island Česko Slovensko i své hypotetické účasti

Již za pár dnů začnou kluci a holky z České republiky a Slovenska hledat lásku, a to ve čtvrté sezóně reality show Love Island Česko Slovensko. Moderátorka Zorka Hejdová těsně před odletem na ostrov promluvila o nové řadě a naznačila, co nás letos čeká.

projít na článek

Milionkrát love

Love, love, love, love, love Milionkrát love. The post Milionkrát love first appeared on Kýbl srandy.

projít na článek

Kangaroo Island

Kangaroo Island je třetí největší ostrov Austrálie. Je 150 km dlouhý The post Kangaroo Island first appeared on Tipy na výlety.

projít na článek

6.6.2018 Island kolem dokola

Přednáška od Terezy Höferové a Davida Honzátka cestování v krásné a snové krajině Islandu. Moc děkujeme cestovatelům za obohacující zážitek. Teď se nám chce všem na Island ještě o něco více.

projít na článek

Zemřela legenda talentové soutěže. Tímhle Jozef Pátrovič neoslnil porotu

V pátek 3. listopadu odešla legenda populární primácké soutěže Česko Slovensko má talent, dvaaosmdesátiletý Jozef Pátrovič. Ten to několikrát zkoušel v televizní show, byť vždy od poroty nekompromisně dostal stopku.  Jozef Pátrovič patří bezesporu k nejzn

projít na článek

Přehled sazeb DPH v Evropě pro rok 2014

Stát Zkratka DPH Standardní(%) Snížená (%) Belgie BTW / TVA 21 6,12 Bulharsko  DDS 20 9 Česká republika  DPH 21 15 Dánsko  MOMS 25 Estonsko KMKR 20 9 Finsko ALV 24 10,14 Francie TVA 20  2,1, 5,5, 10 Chorvatsko PDV 25 5,13 Irsko  VAT 23

projít na článek