ZPÁTKY DO ŠKOLY

Školáci, už máte vše připraveno do školy? Na našich prodejnách si vyberete z široké nabídky sešitů, boxů na svačinu, lahví na pití a další školní potřeby!

projít na článek

Z Telče do Jihlavy a zpátky za 3 minuty

Časosběr z Vysočiny - cesta z Telče za nákupem do jihlavského Tesca a zase zpátky od autora s nickem Poky14.

projít na článek

Masopust 2023

Moc rádi Vás všechny zveme na úterní odpoledne, 13.února, do masopustního průvodu, který tradičně děláme na Masopustní úterý. Budete vítáni, ať už v maskách, či bez nich. Děti i my uvítáme vaši hlasitou a veselou podporu, a kdokoliv máte možnost podpořit

projít na článek

Ze školky do školy

Máte doma předškoláky? Chcete jim pomoci, aby zvládli vstup do školy bez potíží? Nejste si jistí, co všechno by měli zvládat? Pak jste tu správně! Připravili jsme pro vás seriál Ze školky do školy s jednoduchými tipy, jak v rámci každodenních činností pot

projít na článek

Oznámení ředitele školy - Informace o provozu školy

V pondělí 27.11. zůstává ZŠ a MŠ Chanovice v provozu v plném rozsahu.  Zaměstnanci školy se k plánované stávce nepřipojí, ale její požadavky podpoří symbolicky. 

projít na článek

Nalezené klíče

Nalezené klíče --------------------- Před budovou školy byl nalezen svazek klíčů / pro dospěláka patrně/. Je momentálně uschován v ředitelně školy. Informace podá pouze ředitelka školy na telefonu : 604758362 Důležitý je popis hledaného svazku.

projít na článek