Zpěvníky papírové cesta do pravěku

Život nám přináší různá setkání. Občas bychom si chtěli s někým zahrát (Provozovati se ženou hudbu, je provozovati s ní lásku). Akorát většina lidí jsou nebanjisti (podivíni), někteří hrají z not. Když jsem já chodil do školy, měli jsme hudební výchovu a jeden zpěvník. Všichni uměli stejné písničky (Vstávaj Jano hore) a u táboráku si společně zazpívali. Dnes je potíž, lidi znají sotva pár slov z refrénu, u táboráku zpívají z tabletu. Doba papírových zpěvníků, která začala někdy v roce 1925 je pryč. Ještě že někteří pilní lidé zpěvníky naskenovali a máme je k dispozici. Jsem fakt rád, že jsem je v tom množství Internetu našel. Jsou to velké soubory, pro stažení musí být zazipované. Po stažení si nevšímejte povídaček o nákupu WinRar. Máte to na disku C/Users/jméno/Download, s tím už si poradíte. Písnička 1 Školní zpěvník Písnička 2 - Školní zpěvník Školní zpěvník 1 a 2, nemá to chybu. Já písnička 3 Já písnička 4 Školní zpěvník 3 a 4, nemá to chybu. Greenhorns Trampské Greenhorni a trampové ani jedno oko nezůstane suché při vzpomínkách Zpíváme s kytarou Limonádový Joe V době, kdy si lidi kupovali papírové knížky, šel zpěvník Zpíváme s kytarou na dračku. The post Zpěvníky papírové – cesta do pravěku first appeared on Karel Hyndrák.

projít na článek

Email a mobil v pravěku

The post Email a mobil v pravěku first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Lepící páska s potiskem v papírové krabičce

Lepící páska s potiskem v papírové krabičce Článek Lepící páska s potiskem v papírové krabičce se nejdříve objevil na papirove-dary.cz.

projít na článek

Papírový kelímek Paper2Paper

Papírový kelímek Paper2Paper   Papírový kelímek je běžná a dobře známá věc, ale víte o něm opravdu všechno? Víte, že papírový kelímek ve skutečnosti není vyroben z papíru? 1/ Většin

projít na článek

Cesta do lesa

The post Cesta do lesa first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Cesta vlakem

The post Cesta vlakem first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek