Ingredience: 6 8 obl ben ch p rků 1 mal cibule, nakr jen 1 sladk červen paprika (oči těn a nakr jen ) 1 sladk zelen paprika (oči těn a nakr jen ) 3-4 plechovky pečen ch fazol v javorov m n levu Detaily receptu: P rky ogrilujte tak, jak m te r di a dejte je na stranu. Do rendl ku (Dutch oven) nalijte olivov olej a osmažte v něm cibuli a papriku. P rky nakr jejte na men medailonky. Zdroj
Srdečně Vás zveme na komentovanou prohlídku věhlasné lokality Mikulčice v rámci Mezinárodního dne archeologie dne 19. října 2019! Terénní výprava Vás provede po místech významných objevů říční archeologie v Mikulčicích (zaniklá říční ramena, mosty, bře
projít na článekBěhem posledního měsíce bylo do našich revírů vysazeno více než 220 000 ks jelce jesena, 175 000 ks podoustve říční, 25 000 ks ostroretky stěhovavé a 18 450 ks mníků jednovousých...
Úhoř říční je ryba opředená mnoha tajemstvími. Je to dáno jeho stavbou těla, že vypadá jako had nebo je to zvláštním způsobem rozmnožování? A právě způsob rozmnožování je důvodem, že se do našich revírů musí vysazovat. V měsíci dubnu bylo vysazeno do reví
Vážení zákazníci, ve vybraných prodejnách Trefa jsme pro vás připravili nabídku chlazených rybích filet a steaků od ryze českého obchodního partnera FISH Farm Bohemia s.r.o. V nabídce jsou Jeseter sibiřský, Pstruh duhový, Pstruh duhový lososový, Sumec ve
projít na článekBazalka je jedna z nejpříjemnejších bylinek a je nepostradatelná v kuchyni většiny středozemních států. Sladká a aromatická vůně je zvlášť populární v Itálii. Protože se její delikátní aroma vařením rychle ničí, bazalku přidáváme těsně předtím, než jídlo