Zprovoznění nového eshopu

Od. 1.8.2011 je v provozu náš nový eshop, který navazuje na obchod www.autoradio-prodejce.cz provozovaný naší firmou od roku 2004

projít na článek

Opětovné zprovoznění poradny

Vaše dotazy nás zajímají. Ptejte se, rádi Vám odpovíme! The post Opětovné zprovoznění poradny appeared first on Gynekologický zákrokový sál a pracoviště kolposkopické expertízy.

projít na článek

Pomoc při povodních 2013

ELMOS LIBEREC s.r.o. – Nabízí pomoc osobám a podnikatelům postiženým povodněmi v podobě výjezdu technika, který je schopen kompletně analyzovat stav způsobených škod a poskytne nutnou pomoc k znovu zprovoznění elektrické soustavy zcela ZDARMA. Naše společ

projít na článek

Uzavření provozovny a eshopu

Vážení zákazníci, v období od 9.8. až 13.8. 2021 bude naše provozovna uzavřena. Všechny přijaté objednávky budou vyřizovány od pondělí 16.8. 2021 Děkujeme za pochopení DOMIsport The post Uzavření provozovny a eshopu appeared first on Domisport.cz.

projít na článek

Dovolená uzavření velkoobchodu a eshopu

Od 12. února do 24. února bude náš velkoobchod a eshop v důsledku dovolené uzavřen. Všechny objednávky budeme vyřizovat od 25. února.. Děkujeme za pochopení Váš tým DOMIsport The post Dovolená uzavření velkoobchodu a eshopu appeared first on Domisport.

projít na článek

Dovolená uzavření skladu a eshopu

Vážení zákazníci, od 1.8.2020 do 9.8.2020 bude naše provozovna uzavřena z důvodu dovolené. Všechny objednávky budou vyřízeny 10.srpna 2020 Děkujeme za pochopení Tým DOMIsport The post Dovolená uzavření skladu a eshopu appeared first on Domisport.cz.

projít na článek