Zrušení úředních a pokladních hodin

Obecní úřad Zvánovice oznamuje, že v termínu 25.7. 2.8.2023 jsou úřední a pokladní hodiny pro veřejnost zrušeny. Děkujeme za pochopení. OÚ Zvánovice Článek Zrušení úředních a pokladních hodin se nejdříve objevil na Oficiální stránky obce Zvánovice.

projít na článek

Zrušení pokladních hodin

Z důvodu nemoci jsou pokladní hodiny OÚ Zvánovice v úterý 11.4. a ve středu 12.4. zrušeny. Děkujeme za pochopení. Článek Zrušení pokladních hodin se nejdříve objevil na Oficiální stránky obce Zvánovice.

projít na článek

Zrušení úředních hodin

Obecní úřad Zvánovice oznamuje, že v termínech 2.10., 16.10. a 30.10. jsou úřední hodiny pro veřejnost zrušeny. Děkujeme za pochopení. OÚ Zvánovice Článek Zrušení úředních hodin se nejdříve objevil na Oficiální stránky obce Zvánovice.

projít na článek

Změna úředních hodin

Oznamujeme občanům , že páteční podvečerní úřední hodiny v měsíci listopadu budou přesunuty na čtvrtek 16.listopadu od 18:00 - 20:00 hodin.

projít na článek

ZRUŠENÍ POTRAVINÁŘSKÝCH PRŮKAZŮ

Od 1. 7. 2023 se mění zákonem č.167/2023 Sb. zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví. Zaniká tím tak povinnost mít zdravotní/potravinářský průkaz pro výkon práce. The post ZRUŠENÍ POTRAVINÁŘSKÝCH PRŮKAZŮ appeared first on SŠSOG Hradec Králové.

projít na článek

Velký techničák bude minulostí. Sněmovna schválila zrušení jeho papírové podoby

Konec papírového velkého techničáku je zase o krok blíž. Poslanecká sněmovna schválila ve třetím čtení zrušení papírové podoby velkého technického průkazu. Nově tedy bude jen jeden doklad s technickými údaji o vozidle. Změna by měla platit od roku 2024.

projít na článek