Ztvárněný svět v obrazech

Každý jedinec staví svůj svět do svého vlastního obrazu. Svou představivosti vytváříme tvary a barvy, které jsou nám blízké a cosi vypovídají o naších emocích a vnímání. Proto, když vidíme před sebou nějaké dílo, zapojíme svou vlastní představivost a pak už záleží na tom, zda je vše laděné a uspořádané proto se nám obraz líbí či nikoliv. Někdy stačí nepatrný rušivý element v podobě volby odstínu barvy nebo motivu, který rozhodne. Při pohledu na jakýkoliv obraz se v těle člověka zapojí neuvěřitelně složitý elektrochemický proces, který jen těžko můžeme vpravit do textu, ale pocity z něj vyplývající lze docela barvitě rozepsat, proto jsou komentáře na umělecká díla někdy tak emotivní. Nákup díla od renomovaného autora nám umožňuje vstoupit do světa plný energie, kterou nemusíme vnímat ihned, ale třeba po nějakém čase. Proč se tak někdy děje? Procházíme neustálým procesem zdokonalování, proto také měníme názory, protože dostáváme stále nové a tím pádem aktualizované informace a naše mysl za pochodu musí uspořádávat mnoho dat, které jsou někdy zpracovávané naším podvědomím. Důkazem toho je skutečnost, že mnozí kupující uměleckých děl spatří v obrazu tu pravou ergegii a podstatu až po několika měsících. Nevěříte? kupte si obraz z naší galerie od renomovaného autora a uvidíte. The post Ztvárněný svět v obrazech appeared first on GALERIE XXL.

projít na článek

Výroba obuvi v obrazech

Momentky z procesu výroby našich ručně šitých bot na míru. Poezie všedního života v ševcovské dílně.

projít na článek

Qipao - šaty, které okouzlily celý svět

Tradiční čínské šaty - qipao, si podmanily celý svět. Jaký je příběh těchto šatů a jak vypadají dnešní moderní varianty, se dozvíte v tomto článku. The post Qipao - šaty, které okouzlily celý svět first appeared on ZEMĚ DRAKA.

projít na článek

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Môžete ho upraviť alebo vymazať a potom už len začať písať! The post Ahoj svet! appeared first on EMA2.

projít na článek

4 různý pohledy na svět

Představujeme vám první pohlednice Číča v kleci, kterým jsme daly jméno 4 různý pohledy na svět. 4 různý pohledy na svět pošleme všem a úplně všude. A taky si je s sebou budeme brát na cesty a budeme je posílat zase zpátky. Doufáme, že si je budete brát

projít na článek

Svět bezpečnosti

Aktuální dění nejen ze světa, ale i z domava, různé zajímavé články a odkazy můžete sledovat na našem blogu www.svetbezpecnosti.cz Příspěvek Svět bezpečnosti pochází z I.B.S.A. - czech, s.r.o.

projít na článek