Zúčastnili jsme se jarního Handmade jarmarku v hotelu Rudolf

V neděli 7. dubna se náš tým zúčastnil velké akce v hotelu Rudolf s názvem Handmade jarmark. Jsme rádi, že jsme se mohli podívat na tuto ojedinělou akci. Pokud jste se přišli podívat, mohli jste nás zastihnout s pestrou paletou domácích potřeb, rozmanitou nabídkou koření od pane Stupky, různými doplňky do kuchyně apod.

projít na článek

Zveme Vás na jarní handmade jarmark 7. 4. 2019 v Hotelu Rudolf

Zveme vás na unikátní havířovskou akci v hotelu Rudolf - Jarní handmade jarmark 2019. Jsme hrdými partnery této akce a budeme mít na jarmarku svůj vlastní stánek. Budeme rádi, když se zastavíte... ;)

projít na článek

Tylovjané na Josefském jarmarku

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM ­ - Tradičnímu Josefskému jarmarku na Masarykově náměstí v sobotu 17. března počasí přálo a jeho návštěvníky sluníčko pěkně hřálo na líčko :)) Pobavit se přišli i Tylovjané.. Lenka, Ondra a Kája Božákovi na sobotním jarmarku.

projít na článek

Bude se na jarmarku platit vstupné?

Ne, o tom v našem spolku Tylovjané neuvažujeme. A prodejcům, kteří mají zájem na jarmarku nabízet své výrobky a jiné dobroty, vzkazujeme, že jejich vstupenkou bude nějaká bábovka, vdoleček, perníček a jiné voňavé a lákavé sladkosti, které doma upečou a na

projít na článek

Železářství Bobošík Vás zve na Den dětí v Rudolfu (červen 2018)

Srdečně Vás zveme na Den dětí v Rudolfu. Stali jsme se partnerem této akce zaměřené nejen na děti, ale i na jejich rodiče. Letošní ročník slibuje velmi pestrý program a my budeme součástí velkého dětského dne v Hotelu Rudolf.

projít na článek

Tylovický drak zvítězil, protože byl největší

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Blahopřejeme Natalce Slovákové, Káji Božákové a jejich bráškům, kteří se společně zúčastnili soutěže o největšího draka na Všesvatském jarmarku a vyhráli. Jejich drak byl největší a bližší informace se dozvíte zde: http://www.tylovj

projít na článek