Zveme vás na Fórum CPD: Renovace

Plánujete rekonstrukci svého zdravého domova? Hledáte inspiraci nebo radu odborníků? Tak přijďte na Fórum CPD: Renovace Kdy: 23.11. v 15:30 20:00 Kde: Otevřená zahrada, Údolní 33, Brno střed nebo on-line. Jak efektivně řešit tepelné mosty a zateplovaní při renovacích bude prezentovat Jiří Heger, jednatel PROPASIV a odborník s více než třináctiletou praxí. Prostor bude i na vaše dotazy. Více informací a přihlášky zde. Článek Zveme vás na Fórum CPD: Renovace se nejdříve objevil na www.propasiv.cz.

projít na článek

Přijďte na Festival architektury 2024 opět v Brně

Na 5.tém ročníku Festivalu architektury budete svědky toho nejlepšího z moderního stavebnictví, inovativních studentských projektů a aktuálních trendů v modulárním bydlení nebo prefabrikaci staveb. 24. 27. dubna, v rámci St

projít na článek

Montáž plynových kotlů BAXI renovace plynové kotelny pro SVJ v Praze

The post Montáž plynových kotlů BAXI renovace plynové kotelny pro SVJ v Praze appeared first on VSTAVBY - montáže tepelných čerpadel.

projít na článek

Přestavba DAF

Podívejte se s námi na pár fotografií z kompletní přestavby a renovace.

projít na článek

Zveme Vás naFORGARDEN 2024

Dovolujeme si Vás pozvat na veletrh FOR GARDEN 2024 – vstupenka zdarma na odkaze: https://for-garden.cz/vystavovatel/voucher?v=6d6a45bcb323391f369f033ea72cb848 The post Zveme Vás na FOR GARDEN 2024 appeared first on Asko.

projít na článek

Mnichov do roku 2035 klimaticky neutrální

 Hlavní město Bavorska Mnichov si dalo za cíl stát se do roku 2035 klimaticky neutrálním. Tohoto cíle by měla do roku 2030 dosáhnout i samotná městská správa. Dvě nové studie ve spolupráci Öko-Institutu, Hamburg Institut, Intraplan a Research Associa

projít na článek