Zveme vás na letní kontraktační dny!

Probíhají u nás na vzorkovně v termínu od 6. do 28. června 2024 v pracovní dny a o víkendu 8. až 9. června. Prosíme o předchozí rezervaci Vašeho termínu na telefonních číslech: 773 205 311 a 777 675 476. Pracovní dobu jsme rozdělili na dopolední a odpolední bloky. Dopolední návštěvníci by měli opustit vzorkovnu do 12:30, odpolední návštěvníci mají vyhrazený čas od 12:30 do 16:30. Naplánujte si proto příjezd tak, abyste měli dostatek času na výběr a následné objednání zboží. Pokud na nákup potřebujete více času, rádi pro vás předem zarezervujeme oba dva bloky. Pro zpříjemnění Vaší návštěvy bude připraveno malé občerstvení. Z důvodů celkové kapacity vzorkovny si Vás dovolujeme požádat, aby v případě, že vaši firmu přijede zastupovat více než dvě osoby, jste nás o tom informovali předem. Další doprovod, děti a zvířecí mazlíčky zanechte raději v bezpečí Vašeho domova. Mimopražským zákazníkům nabízíme vyzvednutí na stanici metra Opatov  s odvozem k nám na vzorkovnu  do Jílového u Prahy a zpět. Maximální kapacita jsou 4 osoby. I letos jsme pro Vás připravili zajímavý OUTLET s celoročním zbožím s výraznými slevami. Vše, co si vyberete v OUTLETU, je nutné uhradit na místě v hotovosti nebo provést okamžitou platbu přes QR kód a zboží si zároveň osobně odvézt. 

projít na článek

Soustředění Počepice

Letní soustředění Počepice 2023 Na druhé letní soustředění vás zveme do areálu v Počepicích. Můžete se těšit na

projít na článek

Letní jízda

Horký letní den náhle přešel v pravou letní bouřku, provazy deště bičovaly vyprahlou zem a každou chvíli se zablesklo nebo zaburácel hrom. Stála u silnice v původně nadýchaných letních šatech, které se během malého okamžiku změnily na mokrý obvaz, zakrýva

projít na článek

Speciální letní ceny souprav CHLAMYCHECK®

CHLAMYCHECK® patří dlouhodobě mezi Vámi nejoblíbenější soupravy z naší nabídky diagnostických souprav. Na měsíc srpen jsme proto pro Vás připravili speciální prodejní akci. Letní srpnové ceny: 1 souprava – letní cena 13.800 Kč* 5 souprav – letní cena 11.

projít na článek

Letní pobyt dětí 14. 20. 2023

Od 15.7. 2023 se uskutečnil letní dětský tábor v Zámeckém hotelu Třešť. The post Letní pobyt dětí 14. 20. 2023 appeared first on Nadační fond Šťastná hvězda.

projít na článek

Lipno a Šumava – ideální letní dovolená

Domácí dovolená má co nabídnout Vybrat vhodnou letní dovolenou je The post Lipno a Šumava – ideální letní dovolená first appeared on Tipy na výlety.

projít na článek