Zveme Vás na výšlap na Radhošť

Pojďte rozehřát mozky na nový semestr. Zveme Vás na náš již 4. výšlap a to tentokrát na RADHOŠŤ. Výšlap uskuteční 18. 3. 2023 a pro více informací mrkněte do události na FB

projít na článek

Novoroční výšlap na Štědrý v roce 2024

Na novoroční výšlap na Štědrý se tradičně sejdeme u kostela ve Vrčeni ve 13h. S sebou buřty, klobásy apod. na oheň a dobrou náladu.

projít na článek

Zveme vás na koncert trubačů

Srdečně vás zveme na absolvenský koncert účastníků letního trubačského tábora, který se uskuteční v sobotu 8.7. 2023 v 11 hodin v kostele sv. Václava ve Šluknově. The post Zveme vás na koncert trubačů appeared first on SLŠ a SOŠ Šluknov.

projít na článek

Zveme Vás na kvíz

Srdečně vás zveme na šestý kvíz této sezóny, tentokrát jsme si pro vás připravili vědomostní speciál. Přihlas se v události na FB a zjisti víc.

projít na článek

Výšlap na Štědrý 2024

Tradičního novoročního výstupu na Štědrý se zúčastnilo 45 statečných! Věkové rozpětí 3-75 let, kvůli GDPR nezveřejňujeme nejmladšího ani nejstaršího účastníka. Došli (byli vyvezeni) všichni. Gratulujeme!

projít na článek

Prváci v Podyjí pohledem Pavlíny Bláhové

31. května jsme vyrazili na výšlap na Sněžku. Po dvou hodinách výstupu blízko vrcholu začala zuřit bouřka, zabloudili jsme v hustém dešti. Scénář by to byl zcela jistě napínavější, my jsme však jeli na poklidný výlet do Podyjí s doprovodem průvodce.

projít na článek