Zvětšené papily na jazyku

Jazyk je svalový orgán krytý sliznicí. Pomocí svalů je spojen s dolní čelistí, jazylkou, měkkým patrem a se stěnou hltanu. Sliznice přechází ze spodní plochy jazyka ve sliznici spodiny úst. Jazyk obsahuje mnoho chuťových receptorů, zvaných chuťové pohárky. Obvykle se rozlišují čtyři základní chutě: sladká, slaná, kyselá a hořká. V dnešní době je však uznávána i pátá chuť označovaná umami a hovoří se o dalších.

projít na článek

Kvasinky na jazyku

Nejčastějším původcem kvasinek na jazyku jsou kvasinky z rodu Candida, ve většině případů se jedná přímo o druh Candida albicans. Tato kvasinka se vyskytuje především u lidí se sníženou funkcí imunity - lidí s HIV/AIDS, rakovinou, diabetem nebo u starých

projít na článek

Individuální výuka cizích jazyků je mnohem efektivnější

Dnešní svět je propojený více než dřív. Setkávání s cizinci není nic ojedinělého v profesním, ani v soukromém světě. Od dospělých mileniálů se očekává, že budou schopni se domluvit alespoň v základu v anglickém jazyce. Na naučení základů není nikdy pozdě.

projít na článek

SLEVA

V případě velké zakázky (překlad e-shopu, či webové stránky) nebo zakázky na překlad na více jazyků najednou poskytujeme slevu na základě dohody.

projít na článek

ECTACO.CZ | Možnosti využití elektronických překladačů Anobic

Elektronické překladače Anobic se staly nepostradatelným nástrojem v oblasti jazykového vzdělávání a komunikace a nabízejí nesčetné množství výhod a některá omezení. Tato zařízení způsobila revoluci ve způsobu, jakým lidé komunikují v různých jazycích, př

projít na článek

Další kurzy angličtiny v HTS!

Do you speak English? Nerozumíte? S námi budete! Přísloví „kolik jazyků umíš, tolikrát jsi člověkem“ se dá rozšířit na „kolik jazyků umíš, tolikrát zajímavější život můžeš žít“. Přijďte si ten svůj oživit a naučte se mluvit, psát i rozumět anglicky! Kurzy

projít na článek