Zvířátka a Petrovští

Audio soubor:  zviratka-petrovsti.mp3Kategorie audio: Pro děti - České pohádky pro dětiDélka: 

projít na článek

Přívěsková mánie - nové bižuterní komponenty

Nové přívěsky - Hello Kitty, jablíčko pro nalepení Rivoli Swarovski, zvířátka, botičky, kabelky.

projít na článek

KARNEVAL S JANOU RYCHTEROVOU

Ať už je to v kulturním domě nebo ve škole, ve všední den nebo o víkendu, společně s dětmi to umíme pěkně rozjet. Zpívání, soutěže, diskotéka a tancování s dětmi, zapojíme malé i velké. Můžeme tématicky ladit podle příležitosti (klauni, pohádky, zvířátka)

projít na článek

VÍTÁNÍ PRÁZDNIN S JANOU RYCHTEROVOU nebo LOUČENÍ S PRÁZDNINAMI

Zábavný interaktivní pořad plný písniček, soutěží a tancování, ve kterém probereme spoustu prázdninových témat, jako jsou vysvědčení, zvířátka, sporty, babičky či pohádky. Děti si zacvičí i zatancují, pomáhají na pódiu se zpíváním, zapojí se i dospěláci.

projít na článek

Květinářství rozšiřují sortiment o Vánoční dekorace, dárky, koše, vína

Mnoho květinářství rozšiřují sortiment svého zboží o Vánoční dekorace a dárkové předměty. Dnes se květinářství stávají centrem prodejem dárků, pozornosti a maličkosti, kterými doplňují květinový sortiment. Zde jsou příklady rozšířeného sortimentu o zboží:

projít na článek

Nové DVD Cvičíme s míšou 9

NOVÉ DVD CVIČÍME S MÍŠOU 9 V devátém DVD Cvičíme s Míšou se vydáme za dobrodružstvím do podmořského světa! Taneční a písničkové klipy se natáčely na všemožných místech po České republice, přes oblíbené Letovisko Studánka, ZOO Jihlava, až po Moravsko

projít na článek