Píšu blog, mapuju kavárny, buduju značky, a když je toho moc, utíkám do lesů.
Plánujete začít s podnikáním? Založit firmu? Jít na volnou nohu? A víte, co takové podnikání obnáší? Není žádným tajemstvím, že realita freelancingu nebo podnikání není tak růžová, jako ji malují fotobankové obrázky digitálních nomádů. Obnáší spoustu prác
Je mi jasné, že teď na vašich obrazovkách asi dominují jiné typy filmů, ale pokud byste si chtěli mezi Pelíšky a Láskou nebeskou odpočinout od vánoční tematiky, mám pro vás dva tipy na dokumenty, které najdete zdarma na iVysílání. Filmy, jež popisují zrod
Co přinesl prosinec pražskému gastru? V Holešovicích otevřela vinotéka The Winery, v Karlíně, kousek od lávky HolKa, bar Revír, v Dejvicích Tretters Wine Bar, na Smíchově druhá pobočka Le Pizze di Frankie a na Vinohradech Americká 32, Da Pietro a kavárna
Proč influenceři nedobyli Hollywood? Čeho se bojí generace Z? V čem média selhala při informování o tragédii na pražské univerzitě? Proč skončilo Ulož.to? A jak vypadá největší podvod v dějinách lidstva? Úzkost z menu. Generace Z je nervózní z objednávání
Není žádný tajemství, že mi toho vysoká hodně dala. Když mám ale teď možnost vidět, kam se od té doby, co jsem promovala, posunula výuka a jaké další obory na VŠKK vznikly, mám sto chutí tam jít studovat znova. Pořád totiž razím názor, že vzdělání je pro
Ne že bych vás chtěla stresovat, ale do Vánoc zbývá 20 dní. Takže pokud pořád tápete, čím udělat radost svým blízkým, mám pro vás dnes pár tipů na dárky, kterými potěšíte nejen je, ale i ty, kteří v životě neměli tolik štěstí. Žltá kniha budovania značky
Buď budeme přirozené, nebo krásné. Nic mezi není. Všude se píše, že muži nejvíc oceňují přirozenou krásu. Přirozeně plné rty. Přirozená prsa. Přirozené řasy. Přirozený (nebo nejlépe žádný) make-up. Taky prý nemají rádi věčné dietářky a mnohem víc ocení ho
Když se snažím někomu, kdo do teď považoval kávu jen za nakopávač, co mu pomůže udržet se na nohou, vysvětlit, co je to výběrová káva, přirovnávám kávový svět k tomu vinnému. Stejně jako víno, které nabízí nespočet odrůd, úrovní kvality, aromat a chutí i
Vím toho dost. Možná víc, než byste si mysleli. A i když bych téma OnlyFans, respektive milionového byznysu, který živí, chtěla zpracovat podrobněji, zatím jsem nevymyslela, jak to udělat, abych neublížila těm, kteří si to nezaslouží. Proto dnes jen rychl
Co přinesl listopad pražskému gastru? V prostorách modřanského biografu vznikl tapas bar, pub a bufet Jemný kino, na Vinohradech bar inspirovaný světem čarodějů Magická sova a na sedmičce balkánská restauraci STOBI. Milovníci kávy a umění pak jistě ocení
Co se můžeme naučit od dealerů drog? Jakým značkám Češi nejvíc důvěřují? Proč Victorias Secret vrací na mola hubené modelky? Umíme ještě číst knihy? A proč je dnes obzvlášť důležité budovat brand? Každá generace zestárne stejně. Mileniálové jsou ale výjim
Jedna z věcí, za kterou jsem studiu na vysoké fakt vděčná, je množství příležitostí, které jsem díky němu měla. Příležitostí poznat, co mě baví (a nebaví), co jsou moje silné a slabé stránky. Příležitostí dělat pro klienty a agentury, ke kterým bych se sa
Za dobu, co pomáhám malým, často začínajícím, značkám formou marketingových konzultací, se setkávám stále s tím samým příběhem na začátku věděly, co dělají. V ideálním případě i to, jak to dělají. A všechno si svépomocí nebo za účasti copywritera juniora
Je to už víc než týden, co jsem se vrátila z jógového retreatu ve Francii, a já pořád zpracovávám, co všechno jsem tam zažila a hlavně prožila. Co mi týden v kouzelném Maison Tournesol dal a jak moc jsem se za pouhých sedm dnů posunula nejen v porozumění
Co přinesl říjen pražskému gastru? Na Letné můžete nově vzít pivo (nebo radši přátele?) na klobásu, na Smíchově otevřela kavárna Go Francin, na Vinohradech restaurace, kavárna i bar v jednom Gram, za kterým stojí parta lidí z holešovického Vnitroblocku, a