Dobré zprávy. Courtoisovo zranění není vážné, v neděli by již mohl chytat

Brankář Realu Madrid Thibaut Courtois opustil během rozcvičky před zápasem na Mallorce hřiště se svalovým zraněním. Podrobná vyšetření nicméně dopadla lépe, než se čekalo. Thibaut Courtois sledoval poslední prohru Bílého baletu jen z lavičky, jeho místo zaujal Andriy Lunin. To bude platit také v dnešním utkání na MS klubů proti Al Ahly. Belgický brankář s týmem neodcestoval do Maroka, aby se mohl v Madridu podrobit vyšetřením. Nejdříve proběhlo vyšetření ultrazvukem, poté ještě magnetická rezonance. Výsledky obou byly pozitivní, Courtois nemá ve svalu žádnou trhlinu a jedná se pouze o lehké zranění. Dle odhadů by jedničce Realu mělo stačit pár dnů volna na plné zotavení. A jelikož jich má Courtois již pár za sebou, je možné, že hned ve čtvrtek odcestuje za týmem do Maroka. A pokud se bude cítit plně připraven, může nastoupit v neděli do zápasu o umístění.

projít na článek

Raheem Sterling blízko návratu po zranení

Raheem Sterling sa zúčastnil ľahkého individuálneho tréningu na tráve, keďže sa pripravuje na návrat do zostavy, po zranení stehenného svalu.

projít na článek

Střídání běžeckých bot snižuje riziko zranění o 39 %!

První studie svého druhu potvrdila, že střídaní více druhů běžeckých bot vede ke snížení rizika zranění způsobeného během o 39% oproti běhání v jednom páru bot.

projít na článek

Peklo zamrzlo, byl jsem na Májové konferenci ÚOHS a přináším dobré zprávy

Ano, toto je naše jediná fotografie ze včera skončené Májové konference k veřejným zakázkám. Oba zezadu a já se vztyčeným ukazováčkem. Ne, neměl jsem kázání. Jenom se hlásím do diskuse. Ta na rozdíl od předchozích let opravdu probíhala. A nebyla pouhým há

projít na článek

Dva rekordy na Pragovce

Není pravdou, že vánoční lenošení a kontinuální konzumace vánočního cukroví není v souladu s parádními sportovními výkony. Své by o tom mohl říct Marek Šveda, který se hned v druhém [] The post Dva rekordy na Pragovce appeared first on Astra ZM.

projít na článek

Christian Atsu je stále nezvěstný. Zprávy o jeho vyproštění nebyly pravdivé

Měli jsme radost ze zprávy o tom, že Christian Atsu se našel živý a zdravý a leží v nemocnici. Jenže to jsme nevěděli, že tato zpráva není pravdivá. Jeho klub Hatayspor oznámil, že se po této zprávě snažili Atsua najít ve všech možných nemocnicích ale neú

projít na článek