10 věcí, které v restauraci nechceme

1.      Příbory v kyblíku Někdo to kdysi pojmenoval „přenosná žloutenka“, a to je přesně to, co to je. Hromada příborů všech druhů naházená v jedné nádobě, bez ladu a skladu. Hezky to nevypadá a praktické je to možná tak pro obsluhu. 2.      Ananas na pizze Dobře, tohle je předmět sporů, ale na pravou italskou pizzu ananas prostě nepatří. Italové pomalu ani nevědí, co to ananas je. Tenhle americký nápad se na rozdíl od donutů moc nepovedl. 3.      Kečup, majonéza ke všemu Dobře, jsou věci ke kterým se přílohy hodí. Hranolky, krokety, smažené jídlo, ale proč proboha musíme mít kečup s majonézou ke všemu? Cokoli, na co dáte kečup s tatarkou, bude chutnat jako kečup s tatarkou. 4.      Plastová brčka Tohle je hlavně prohřešek barů. I když jim stokrát řeknete, že brčko nechcete, urazí vaše ekologické cítění tou plastovou trubičkou. Takže ne, děkuji, je mi víc než pět, myslím, že unesu sklenici. 5.      Plastové květiny Důvod existence plastových dekorací je záhadou. Čistý, hezky upravený stůl se obejde i bez divoce barevného zátiší uprostřed. 6.      Tuna oblohy Z nějakého důvodu mají restaurace pořád pocit, že hodně jídla = dobré jídlo. A tak vám k jídlu naservírují i půlku zahrady. A vždycky je tam zelí. Červené. 7.      Fotbal v televizi A nemluvíme teď o hospodách nebo sport barech. Mluvíme o naprosto běžných podnicích, kde z nějakého důvodu musí na stěně viset plochá obrazovka. 8.      Paroží na zdech Další specialitka. Z nějakého důvodu má plno provozovatelů pořád pocit, že nejlepší dekorace je hlava mrtvého zvířete na zdi. Někde jdou ještě dál a věší si tam rovnou vycpaná zvířata. 9.      Nesrozumitelné názvy jídel Když mi nabízíte steak s hranolkami, pojmenujte to steak s hranolkami, ne „kovbojův oběd“. Legendární jsou překvapení šéfkuchaře a cokoli pana nadlesního. Kromě toho, že to zákazníka staršího deseti let spíše odradí, kryptické názvy komplikují život alergikům a lidem se speciální dietou, vydaným obsluze na milost a nemilost. 10.   Kuřecí steak s broskví Článek 10 věcí, které v restauraci nechceme se nejdříve objevil na Zatrati.

  • Web: Zatrati
  • Aktualizace: 23.2.2024
projít na článek

Boxy na klíč

Pokud také máte doma něco, co chcete skrýt před zraky ostatních, tak bych popřemýšlela o nějakém sejfu anebo o nějakém uzamykatelném boxu. Pokud budete chtít uzamykatelný box, tak se zkuste v první řadě také podívat na webové stránky shoelleraliber.com, k

projít na článek

Odrazné a difuzní desky v praxi

Odrazné a difuzní desky najdou své využití nejen při fotografování venku, ale používají se i v ateliéru. Při venkovním fotografování se používají k nasvícení primárního motivu, nejčastěji modelky, také jen k prosvětlení stínů v obličeji, nebo naopak k roz

projít na článek

Pět věcí, které fungují v rally stejně jako ve vztazích

I u dvou celkem odlišných věcí, jako jsou vztahy s lidmi a rally závody, lze najít společné klíčové prvky, které mají zásadní vliv na úspěch v závodě i životě. V obou případech jde zejména o schopnost osobnostního růstu, silných zážitků a „protnutí do cíl

projít na článek

SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Ve spolupráci s restaurací Sola Enotria jsme si pro Vás připravili speciální menu, které si můžete objednat přímo do naší herny.

projít na článek

Vybíráme brašny na kolo

Při jízdě na kole je jednou z nejdůležitějších věcí vhodné vybavení, které vám umožní pohodlně a bezpečně přepravovat Vaše věci. Brašny na kolo jsou výborným řešením, které vám poskytne dostatek úložného prostoru, a zároveň rozloží váhu tak, aby byla vyvá

projít na článek