16.10.2023 Burčák - poslední možnost. Svařák - začínáme.

Vážení zákazníci, tento týden je posledním, kdy bude ještě v nabídce moravský burčák bílý a někdy i červený. Na konci týdne bude prodej burčáku pro tento rok definitivně ukončen. Jak už to tak bývá, něco končí a něco začíná. Venku se ochladilo a to znamená, že v našem hrnci bude až do jara vonět kvalitní svařáček z červeného odrůdového vína. Těšíme se na vaši návštěvu.

projít na článek

Burčák, jdeme do finále

9. 10. 2023 - Vážení zákazníci, zatím i pro tento týden můžeme slíbit bílý a většinou i červený moravský burčák, ale sezóna se pomalu blíží ke svému konci. V průběhu týdne by se pak v nabídce mělo objevit i první letošní víno. Těšíme se na vaši návštěvu.

projít na článek

Peklománie aneb jak to chodí v pekle

Máte doma neposedné rarášky a chcete je zabavit, trošičku postrašit a zároveň nechcete čekat až na prosinec? Vezměte je do pekla už teď! Borovanské peklo otevírá své brány již v listopadu. Při borovanské Peklománii na vás čeká nejen prohlídka samotného pe

projít na článek

Metoda L. Mojžíšové – poslední volná místa

Pro velký zájem otevíráme od září dodatečný kurz rehabilitační léčby některých druhů ženské sterility metodou Ludmily Mojžíšové certfikovaný MZČR. Kurz bude probíhat v průběhu šesti víkendů od září 2023 do března 2024 a jeho rozsah činí 100 vyučovacích ho

projít na článek

Korfbalové tréninky v sezóně 2022/2023

Přehled tréninků v nadcházejícím ročníku 2022/2023 podle věkových kategorií. Přípravka, minižáci a mladší žáci (2.-7. třída ZŠ) Pondělí ZŠ Bosonožská (Starý Lískovec) 16:00-17:30 začínáme 19.9. 2.-7. třída Úterý ZŠ Jana Babáka (Žabovřesky) 

projít na článek

Dýňování, hodování a strašidla v Korozlukách

Vydlabané dýně, grilovaná kolena, uzené maso, výborný svařák, dobroty, sluníčko ale trochui již chladno - to bylo Dýňování 2023 v Korozlukách. Proběhlo v sobotu 4.11. 20223 odpoledne za OU, letos již po deváté :-)

projít na článek