22. Česká námořní rallye startuje v Chorvatsku

Již zítra začíná v Chorvatsku 22. ročník České námořní rallye (13.­–20. 10. 2018), která se jede zároveň jako Mistrovství České republiky one design. Závod startuje na Murteru v marině Hramina. Na startu se představí 30 závodních jachet na jejichž palubách bude téměř 250 závodníků včetně jachtařů z Německa, Švýcarska i Norska. Na regulérnost závodů budou dohlížet 4 pořadatelské lodě s organizačním týmem. Tři ze startujících posádek jsou čistě ženské. Nebude chybět ani obhájce titulu tým RODOP.

projít na článek

26. Česká námořní rallye v polovině

Už čtvrtý den se závodí v Chorvatsku na 26. České námořní rallye, která je mistrovstvím České republiky v námořním jachtingu one design ve třídě First 35.

projít na článek

25. Česká námořní rallye – Mistrovství ČR One-Desing 2021

Již 25. ročník České námořní rallye, která je mistrovstvím ČR v námořním jachtingu one-desing, začíná v neděli 10. října v Chorvatsku.

projít na článek

Mistrovství ČR One-Design ­– 21. Česká námořní rallye

21. Česká námořní rallye aneb Mistrovství ČR One-Design začala v sobotu 14. 10. v Chorvatsku. Na startu se sešlo 30 lodí – 20 Firstů 35 a 10 Elanů 350.

projít na článek

25. Česká námořní rallye - Ve znamení velmi silného větru

25. Česká námořní rallye, která se jela od 10. do 15. října v Chorvatsku, skončila. Mistrem republiky ve třídě First 35 se stal tým RODOP vedený Martinem Kulíkem. Ve třídě Elan E4 si odveze pohár pro vítěze tým ROLLING BOTTLES vedený Filipem Šejbou.

projít na článek

22. Česká námořní rallye určila mistry ČR one-design

V Chorvatsku skončilo mistrovství ČR v námořním jachtingu – one design. Na České námořní rallye se v pátek odjely dvě rozjížďky, které rozhodly o pořadí na medailových místech a samozřejmě i o mistru České republiky one-design.

projít na článek