25. Česká námořní rallye – Mistrovství ČR One-Desing 2021

Již 25. ročník České námořní rallye, která je mistrovstvím ČR v námořním jachtingu one-desing, začíná v neděli 10. října v Chorvatsku.

projít na článek

Mistrovství ČR One-Desing 2022 zná vítěze

V Chorvatsku skončila 26. Česká námořní rallye. Nejstarší česká námořní regata a zároveň republikový šampionát v námořním jachtingu, byl poznamenán slabým větrem. Po boji zvítězil brněnský tým Hyveco, vedený Martinem Pospíšilem.

projít na článek

Mistrovství ČR One-Design ­– 21. Česká námořní rallye

21. Česká námořní rallye aneb Mistrovství ČR One-Design začala v sobotu 14. 10. v Chorvatsku. Na startu se sešlo 30 lodí – 20 Firstů 35 a 10 Elanů 350.

projít na článek

MORGAN SAILING TEAM vítězem 24. České námořní rallye

Již 24. ročník České námořní rallye, která byla mistrovstvím ČR v námořním jachtingu one-desing, se konal od neděle 11. do pátku 16. října v Chorvatsku.

projít na článek

22. Česká námořní rallye určila mistry ČR one-design

V Chorvatsku skončilo mistrovství ČR v námořním jachtingu – one design. Na České námořní rallye se v pátek odjely dvě rozjížďky, které rozhodly o pořadí na medailových místech a samozřejmě i o mistru České republiky one-design.

projít na článek

26. Česká námořní rallye v polovině

Už čtvrtý den se závodí v Chorvatsku na 26. České námořní rallye, která je mistrovstvím České republiky v námořním jachtingu one design ve třídě First 35.

projít na článek