MORGAN SAILING TEAM vítězem 24. České námořní rallye

Již 24. ročník České námořní rallye, která byla mistrovstvím ČR v námořním jachtingu one-desing, se konal od neděle 11. do pátku 16. října v Chorvatsku.

projít na článek

26. Česká námořní rallye v polovině

Už čtvrtý den se závodí v Chorvatsku na 26. České námořní rallye, která je mistrovstvím České republiky v námořním jachtingu one design ve třídě First 35.

projít na článek

25. Česká námořní rallye – Mistrovství ČR One-Desing 2021

Již 25. ročník České námořní rallye, která je mistrovstvím ČR v námořním jachtingu one-desing, začíná v neděli 10. října v Chorvatsku.

projít na článek

22. Česká námořní rallye určila mistry ČR one-design

V Chorvatsku skončilo mistrovství ČR v námořním jachtingu – one design. Na České námořní rallye se v pátek odjely dvě rozjížďky, které rozhodly o pořadí na medailových místech a samozřejmě i o mistru České republiky one-design.

projít na článek

HEBE si veze bronz z Mistrovství Evropy

Na Maltě se od 26. dubna do 1. května jelo mistrovství Evropy ORC. Na startu byly dvě české lodě: HEBE SAILING TEAM a TŘI SESTRY SAILING TEAM. A HEBE závod vyšel parádně. Byl z toho bronz.

projít na článek

26. Česká námořní rallye

Česká námořní rallye je nejstarší tradiční regatou pořádanou pro české jachtaře. Sedmidenní etapový závod námořních plachetnic, pořádaný firmou TPS CENTRUM každoročně od roku 1997, se koná vždy na závěr jachtařské sezóny v chorvatských pobřežních vodách z

projít na článek