25 tipů na dárek na poslední chvíli

Do předání dárků zbývá jen pár hodin. Jenže vy žádný nemáte. Zachvátí vás panika. Co teď? Občas se to stane [] The post 25 tipů na dárek na poslední chvíli appeared first on Nady.

projít na článek

Dárkový poukaz jako vánoční dárek na poslední chvíli!

Od pondělí 20. 12. (od 11.00 hod) již negarantujeme u objednaného zboží doručení do Vánoc. Je tady ale jiná možnost, jak získat dárek pro vaše blíz

projít na článek

Nemáte ještě vánoční dárek pro tátu? Máme pro vás pár tipů!

Čas na sehnání vánočních dárků se rychle krátí, vždyť už čtvrtá adventní neděle je před námi. Čas vás tlačí a vy stále ještě nevíte, jaký dárek pro tátu vybrat? Inspirujte se několika tipy na skvělý dárek, které jsme pro vás připravily.

projít na článek

Jaký vybrat vánoční dárek pro tchyni a tchána?

Přemýšlíte nad dárkem pro tchána a tchyni k Vánocům? Trefit se do jejich vkusu nebývá vždy snadné. Pár tipů na skvělý dárek vám s výběrem jistě pomůže.

projít na článek

Valentýn se blíží! Jaký dárek vašeho partnera určitě potěší?

Svátek zamilovaných se pomalu blíží a Vy chcete svého drahého potěšit pěkným dárkem. Lámete si hlavu nad tím, čím ho obdarovat? Máme pro vás pár tipů na dárek, který váš partner jistě ocení.

projít na článek

Tipy na vánoční dárek - Nadělte svým blízkým senzační trička!

Vánoce se blíží a někteří z nás už hledají inspiraci na vánoční dárky. Dáme Vám pár tipů jak můžete zaujmout darovaným tričkem. Ačkoli se jedná o „měkký“ dárek, věřte, že díky originálnímu potisku se z obyčejného kusu oblečení stane něco úžasného.

projít na článek