3 recepty na vánoční dorty. Překvapte rodinu nejen cukrovím a vánočkou

Vánoční dorty u nás nemají o svátcích takové místo, jaké by si zasloužily. Na stolech bude převážně cukroví a vánočka. Krásným a chutným dortem hosty překvapíte a určitě si ke kávě dají kousek či dva.

projít na článek

Dorty pro děti. 3 recepty, podle kterých upečete originální dort. Je to snažší, než se zdá

Dorty pro děti narozené v zimě. Vybrali jsme 3 recepty na krásné, vynikající a originální dorty, které jsou na přípravu snadné a určitě je zvládnete.

projít na článek

Nejlepší recepty na dorty. Nadýchané korpusy i lahodné krémy

Nejlepší recepty na dorty, korpusy a krémy i tipy a rady od cukrářů, jak udělat jednoduše nekonečné množství nejlepších slavnostních i narozeninových dortů.

projít na článek

Předvánoční setkání

V úterý 10.12.2013 jsme se sešli na malé posezení před očekávanými svátky. Od 15 hodin nás čekalo malé pohoštění v Hotelu Uno v modrém salónku. Popovídali jsme si u kávičky či čaje, nad dobrým cukrovím a na chvíli zapomněli na každoroční shon, který nás p

projít na článek

DEN PRO RODINU

Dne 23. 5 . 2019 se bude naše organizace prezentovat v rámci akce ,,DEN PRO RODINU". Přijďte se za námi podívat.

projít na článek

Vánoční trendy roku 2022. Jakou výzdobu zvolíte vy?

K období adventu neodmyslitelně patří radostná atmosféra příprav na vánoční svátky. S tím jde ruku v ruce výzdoba v podobě vánočních dekorací, ozdob či betlémů, ale i hřejivé světlo svíček a vánoční vůně. V jakém duchu se nese design letošních Vánoc? Přin

projít na článek