Dorty pro děti. 3 recepty, podle kterých upečete originální dort. Je to snažší, než se zdá

Dorty pro děti narozené v zimě. Vybrali jsme 3 recepty na krásné, vynikající a originální dorty, které jsou na přípravu snadné a určitě je zvládnete.

projít na článek

Nejlepší recepty na dorty. Nadýchané korpusy i lahodné krémy

Nejlepší recepty na dorty, korpusy a krémy i tipy a rady od cukrářů, jak udělat jednoduše nekonečné množství nejlepších slavnostních i narozeninových dortů.

projít na článek

3 recepty na vánoční dorty. Překvapte rodinu nejen cukrovím a vánočkou

Vánoční dorty u nás nemají o svátcích takové místo, jaké by si zasloužily. Na stolech bude převážně cukroví a vánočka. Krásným a chutným dortem hosty překvapíte a určitě si ke kávě dají kousek či dva.

projít na článek

Palačinkový dort s bílou čokoládou a malinovým coulis

Máte rádi dorty? Milujete palačinky? Spojte to! Udělejte si domácí palačinkový dort s malinovým coulis a šlehačkou z bílé čokolády Software download. Mňamka na entou. Palačinkový dort s bílou čokoládou a malinovým coulis Ingredience: Palačinková směs (22

projít na článek

Sacherův dort

Tak tenhle recept je další v pořadí, který ležel dlouho v šuplíku. A tak konečně dneska jsem ho dal do oběhu Sacherův Dort Ingredience (průměr formy 23 cm): Čokoládový korpus: 7 vajec, oddělené žloutky od bílků 150 g másla (v pokojové teplotě) 120 g cuk

projít na článek

Bolavá hlava

Nechte si poradit babičkovskými recepty - jak na bolavou hlavu.

projít na článek