30.9.2020 CHODOVSKÁ TVRZ OPĚT OTEVŘENA DLE BĚŽNÉ OTEVÍRACÍ DOBY

Od 30.9. je středisko Chodovská tvrz opět otevřeno pro veřejnost. Dnešní koncert #8220;Pocta Edith Piaf od 17h se bude konat podle původního plánu a zatím dodržujeme určený program. The post 30. 9. 2020 CHODOVSKÁ TVRZ OPĚT OTEVŘENA DLE BĚŽNÉ OTEVÍRACÍ DOBY appeared first on KC Zahrada.

projít na článek

Chodovská tvrz žije kulturou ivdobě koronavirové

  Chodovská tvrz žije kulturou i v době koronavirové. To díky on-line přenosům, odvysílali tu už tak několik koncertů a nově se můžete podívat i na komentovanou prohlídku výstavy Česká krajina ve výtvarném umění. Rádi by tu taky od prosince znovu odstarto

projít na článek

Prodlužujeme otevírací dobu

Dáváme na vědomí, že od 1.9.2022 je naše pobočka každý den otevřena již o hodinu dříve a to od 9:00! Těšíme se na Vás! The post Prodlužujeme otevírací dobu first appeared on Oční optika Strossmayerovo náměstí.

projít na článek

Otevírací doba

27. 29. 12. ZAVŘENO! Těšit se na Vás budeme opět 2. 1. Přejeme hezké Vánoce! The post Otevírací doba first appeared on Oční optika Strossmayerovo náměstí.

projít na článek

Cinema City - pobočky, otevírací doba [Kompletní seznam]

Nevíte, jak se dostat do některého z kin Cinema City? Je jedno jestli jste z Prahy nebo Ostravy. Máme pro vás kompletní seznam kin Cinema City, jejich otevírací doby, adresy a zajímavosti. Cítíte tu vůni popcornu? Na viděnou v kině!

projít na článek

Prodejny IKEA - otevírací doba, adresy [Kompletní seznam]

Hledáte nejbližší prodejnu IKEA? Ať už je to IKEA Praha nebo IKEA Brno, s námi se neztratíte! Máme pro vás kompletní seznam prodejen IKEA, jejich otevírací doby a adresy. Zjistěte, jak se do obchodu s nábytkem IKEA nejlépe dostanete!

projít na článek