30 tipů pro ženský vzhled

Zvolte správný oděv ·        Vyvarujte se hlubokých výstřihů a až příliš krátkých sukní. Méně je někdy více a není třeba hned ukazovat vše. ·        Nesnažte se za každou cenu unosit například sukně, pokud vám zkrátka nesedí. Místo nich oblečte džíny nebo šortky.   ·        Vytahané mikiny a plandající tepláky také nejsou to pravé ořechové.   ·        I když půjdete přes ulici pro rohlíky, oblečte alespoň obyčejné tričko a džíny a doplňte outfit hezkým šátkem. ·        Pokud milujete tepláky, seženete i moderní, úzké a sexy. ·        Pořiďte do svého šatníku šaty, sukně, úzké džíny a šortky, elegantní světříky, sáčka a alespoň dva páry bot s podpatkem. ·        Za žádných okolností nenechte koukat část spodního prádla. ·        Noste šátky, šály, čepice, barety, doplňky do vlasů a jemné a decentní šperky. Alespoň jednoduché líčení ·        I když nejste zvyklá se líčit, postačí jemně růž na tváře, nemusíte mít celý make-up. ·        Jedna vrstva řasenky zvýrazní váš pohled a dokáže zázraky. ·        Pokud máte odvahu, vyzkoušejte červený odstín rtěnky. Ale pozor na výběr. Ne každý odstín vám bude sedět. ·        Něžně a žensky vypadá i jemný odstín rtěnky. ·        I zde platí, že méně je někdy více. Řiďte se pravidlem zvýrazněných očí nebo rtů. Nikdy nemějte výrazně nalíčené obojí. Pečujte o sebe ·        Nemusíte nutně trávit před zrcadlem dvě hodiny denně, nicméně nějaká péče potřeba je. ·        Udělejte si příjemný rituál a jednou až dvakrát týdně si udělejte pleťovou masku. ·        Nemusíte na sebe plácat tunu krémů a líčidel, ale dbejte o svou pleť ·        Vyzkoušejte pohyb a sport. Nejen, že se zbavíte přebytečných kilogramů, ale i štíhlé tělo bude pevnější. Nemluvě o tom, že se vám tak zlepší nálada a vy budete usměvavější a dobře naladěná. Což je také velmi podstatné. ·        Pečujte i o své vlasy a hlavně je mějte vždy čisté a umyté. Správná vůně ·        Vůně rozhodně k ženě patří. Vyzkoušet můžete sadu stejné řady tělového krému a parfému. Nebudou se vám tak mísit dvě různé vůně. ·        Stačí jedno stříknutí parfému na spodní stranu zápěstí nebo šíji. ·        Investujte do kvalitního parfému. Flakon vám vydrží déle, než ten lacinější. I na chůzi a pohybu záleží ·        Až půjdete ulicemi, myslete na to, aby vaše chůze vycházela z boků. ·        Pokud možno, neuhánějte jako na vlak, ženštěji působí hladké a klouzavé tempo. ·        Když už musíte pospíchat, volte spíš kratší rychlé kroky. Važte slova ·        Mluvený projev o vás mnoho prozradí. Dbejte tedy na vhodné vyjadřování. ·        Samozřejmostí je vyhnutí se vulgarismům. ·        Vše lze říct slušně a pokud už vám nějaké to slůvko ulítne, je lepší, když k tomu dojde doma nebo mezi nejbližšími. ·        Nepomlouvejte. Kazí to váš dojem. ·        Nezapomínejte na slova prosím a děkuji. ·        I dáma se může hlasitě a od srdce zasmát. A vůbec, úsměv vám přidá na kráse Článek 30 tipů pro ženský vzhled se nejdříve objevil na Poslední vrchol.

projít na článek

5 rychlých tipů, jak udržovat šperky stále krásné

Dnes jsem pro Vás připravila několik tipů v péči o šperky. Tip 1: Ukládání šperků Šperky milují být nošeny. Pokud [] The post 5 rychlých tipů, jak udržovat šperky stále krásné appeared first on Nady.

projít na článek

10 tipů na vánoční dárky pro předškoláky

Podpořit ve vývoji předškolní děti už nemůže být jednodušší. S našimi hračkami a pomůckami máte navíc jistotu, že vyberete produkty z nezávadných materiálů, s kvalitním zpracováním a edukativním podtextem. Tak jdeme na pár vánočních tipů?

projít na článek

25 tipů na dárek na poslední chvíli

Do předání dárků zbývá jen pár hodin. Jenže vy žádný nemáte. Zachvátí vás panika. Co teď? Občas se to stane [] The post 25 tipů na dárek na poslední chvíli appeared first on Nady.

projít na článek

5 tipů jak kombinovat Vitrážkové naušnice

Vitrážky jsou lehounké, barevné, výrazné i něžné. Jak bych je kombinovala já? Kombinace první smaragdová Smaragdové šaty od Sugkrasisy,stříbrné [] The post 5 tipů jak kombinovat Vitrážkové naušnice appeared first on Nady.

projít na článek

10 tipů na vánoční dárky pro děti od tří let

Vlastní názor, osamostatňování, a hlavně velké těšení na Vánoce – poznáváte tříleté děti? Právě pro ně jsme nachystali 10 tipů na dárky, které je určitě potěší, užijí si s nimi legraci, a ještě rozvinou jejich schopnosti a dovednosti.

projít na článek