3D povlečení z mikrovlákna a jeho výhody

3D povlečení zobrazují různé motivy z přírody, měst či abstraktních motivů. Je jen na Vás který si vyberete. Kvalitní mikrovlákno zajišťuje kvalitu povlečení a trvanlivost barev. Chcete o nich vědět víc? V tomto blogu si o tom můžete přečíst.

projít na článek

Co nepřehlédnout při výběru dětského ložního povlečení?

Spánek hraje velmi důležitou roli v životě každého člověka, zejména u těch nejmenších. Zodpovědně vybrané povlečení pro děti zajistí dítěti nejen pohodlný spánek, ale i jeho komfort

projít na článek

Fóliovník a jeho výhody

Plánujete si na svou zahradu koupit fóliovník? Pokud ano a přitom stále váháte, podívejte se na soupis našich hlavních výhod, které jsou právě s touto možností přímo spjaté. Sami uvidíte, že se jedná o výhody,

projít na článek

Jak se zbavit různorodých skvrn na dekách, povlečení či kobercích?

Skvrny mohou vzniknout na jakémkoliv druhu textilie. Stačí malá chvilka nepozornosti a skvrna je na světě. Určitě i vy znáte tyto situace.

projít na článek

Víte jak uskladnit Váš bytový textil?

Mít dokonale uspořádané a zorganizované místo na ukládání bytového textilu jako jsou povlaky na polštáře, deky, povlečení či ručníky je často velkou výzvou hlavně pokud Vás v domácnosti viac.

projít na článek

Deky, povlečení či župany - Ochraňte se před zimou

V dnešním období je počasí velmi nepředvídatelné. Častokrát nás nečekaně překvapí mráz a tehdy bychom nejraději zůstali doma v teple, s šálkem horkého čaje v rukou.

projít na článek