Deky, povlečení či župany - Ochraňte se před zimou

V dnešním období je počasí velmi nepředvídatelné. Častokrát nás nečekaně překvapí mráz a tehdy bychom nejraději zůstali doma v teple, s šálkem horkého čaje v rukou.

projít na článek

Víte jak uskladnit Váš bytový textil?

Mít dokonale uspořádané a zorganizované místo na ukládání bytového textilu jako jsou povlaky na polštáře, deky, povlečení či ručníky je často velkou výzvou hlavně pokud Vás v domácnosti viac.

projít na článek

3D povlečení z mikrovlákna a jeho výhody

3D povlečení zobrazují různé motivy z přírody, měst či abstraktních motivů. Je jen na Vás který si vyberete. Kvalitní mikrovlákno zajišťuje kvalitu povlečení a trvanlivost barev. Chcete o nich vědět víc? V tomto blogu si o tom můžete přečíst.

projít na článek

Jak se dobře vyspat během chladných nocí

Bez deky vám je zima, ale s dekou zas příliš horko. Najít někdy ten vyvážený bod mezi teplem a zimou může trvat dlouho a lézt pořádně na nervy. Znáte ten pocit, kdy se potřebujete vyspat, no spánek ne a ne přijít. Vsaďte na našich 6 základních tipů jak se

projít na článek

Deky, přehozy nebo plédy - všestranné využití dek

Během teplejších dní není nic neobvyklého, když jsou deky odložené někde ve skříni. Ale teď v tomto chladném a mrazivém počasí, by Vám měli dělat společnost každý den.

projít na článek

Co nepřehlédnout při výběru dětského ložního povlečení?

Spánek hraje velmi důležitou roli v životě každého člověka, zejména u těch nejmenších. Zodpovědně vybrané povlečení pro děti zajistí dítěti nejen pohodlný spánek, ale i jeho komfort

projít na článek