6 kroků pro úspěšný nákup s Tipli

Možná ho ještě dost dobře neznáte, možná o něm slyšíte poprvé, možná po něm pokukujete už delší dobu, ale stále nevíte, v čem spočívají výhody nákupu s Tipli. Ať je to jakkoli, tento článek prozradí, že získat peníze zpět je velmi snadné a rychlé.

projít na článek

Tipli rozjíždí vlastní soutěž. Každý den je možné za online nákup získat tablet

Cashback portál Tipli spustil vlastní soutěž, ve které zákazníky odměňuje za registraci účtenky z jakéhokoliv online nákupu. Každý den je ve hře tablet a zákazníci můžou denně registrovat až pět účtenek. Ty z nákupů provedených přes Tipli jsou do slosován

projít na článek

Novinky z Tipli #11

Tipli se hlásí zpět do služby! Od minulého článku o Novinkách z Tipli uběhl už nějaký ten pátek a tak bychom si zase rádi pošimrali ego a pochlubili se, jaká je práce v Tipli zábava a co jsme vlastně ty poslední týdny dělali.

projít na článek

Jak funguje Tipli

Nakoupit a dostat zaplaceno? Zní to jako pohádka, ale ve skutečnosti je to nejen možné, ale také opravdu jednoduché. Přesně tuhle službu nabízí cashbackový portál Tipli.cz. Co je cashback a jak funguje Tipli najdete v tomto článku.

projít na článek

Novinky z Tipli #7

Neděle! Co patří ke každé neděli? Kromě svátečního oběda a pohádky na jedničce přeci pravidelná rubrika: Novinky z Tipli. Každý týden vám přinášíme přehled toho nejzajímavějšího, co se u nás v Tipli děje. Co se událo minulý týden?

projít na článek

Odměny na Tipli 3x jinak

Máte za sebou už několik nákupů na Tipli a na vašem účtu cinká jedna odměna za druhou? A víte, jaký je rozdíl mezi registrovanými, potvrzenými a bonusovými odměnami? Že ne? No hlavu vám za to neutrhneme. Naopak. Odměnám na Tipli se podíváme na zoubek aneb

projít na článek