Tipli rozjíždí vlastní soutěž. Každý den je možné za online nákup získat tablet

Cashback portál Tipli spustil vlastní soutěž, ve které zákazníky odměňuje za registraci účtenky z jakéhokoliv online nákupu. Každý den je ve hře tablet a zákazníci můžou denně registrovat až pět účtenek. Ty z nákupů provedených přes Tipli jsou do slosování zařazeny automaticky, další registrované účtenky ale mohou pocházet od libovolného prodejce a nákup přes Tipli tak není podmínkou.

projít na článek

SOUTĚŽ: Vyhrajte tablet Huawei a oblíbené ebooky o zdravé výživě

Nečekejte na leden a žijte zdravě celý rok! Portál Tipli připravil ve spolupráci s Pestrým jídelníčkem soutěž o stylový tablet Huawei a několik skvělých ebooků, ze kterých bude tělo nadšené. Užijte si s námi zdravé týdny, a navíc vyhrajte super ceny.

projít na článek

6 kroků pro úspěšný nákup s Tipli

Možná ho ještě dost dobře neznáte, možná o něm slyšíte poprvé, možná po něm pokukujete už delší dobu, ale stále nevíte, v čem spočívají výhody nákupu s Tipli. Ať je to jakkoli, tento článek prozradí, že získat peníze zpět je velmi snadné a rychlé.

projít na článek

Hledá se Project Manager pro Tipli! Přidej se k nám

Jsme Tipli, internetový portál, který se zaměřuje na výhodné nakupování online. Jestli si na něco potrpíme, pak je to příjemná a uvolněná atmosféra. Lákají Tě možnosti online projektů a vedení menšího týmu? Chceš se naučit víc a stát se součástí Tipli tea

projít na článek

Jak funguje Tipli

Nakoupit a dostat zaplaceno? Zní to jako pohádka, ale ve skutečnosti je to nejen možné, ale také opravdu jednoduché. Přesně tuhle službu nabízí cashbackový portál Tipli.cz. Co je cashback a jak funguje Tipli najdete v tomto článku.

projít na článek

Novinky z Tipli #11

Tipli se hlásí zpět do služby! Od minulého článku o Novinkách z Tipli uběhl už nějaký ten pátek a tak bychom si zase rádi pošimrali ego a pochlubili se, jaká je práce v Tipli zábava a co jsme vlastně ty poslední týdny dělali.

projít na článek