7 profi tipů jak efektivně zvládat hádky ascény

Jak zvládat hádky, nepříjemné hovory, scény, vzteklé výlevy adalší vypjaté situace? Zaručená je inspirace od profesionálů, kteří radí izkušeným policejním vyjednavačům. Pár velmi dobrých tipů doporučuje americký psycholog Dr. Albert J. Bernstein (včeštině vyšla jeho slavná kniha Citoví upíři) aurčitě by se natom shodlo imnoho dalších odborníků. 1. Zaprvé apředevším, zůstaňte klidní. Ano, to není zrovna nic [] The post 7 profi tipů jak efektivně zvládat hádky a scény first appeared on Umění Milovat.

projít na článek

SC Zlín 30/11: Od stresu ke štěstí

Štěstí, radost, strach, hněv, stres. Pocity, které všichni dobře známe adenně zažíváme. Co se ale během nich děje vlidském těle? Jak mozek reaguje na stresové situace? Jaké fyziologické mechanismy jsou zapojeny do procesu řízení našich emocí? Jak souvisej

projít na článek

5 rychlých tipů, jak udržovat šperky stále krásné

Dnes jsem pro Vás připravila několik tipů v péči o šperky. Tip 1: Ukládání šperků Šperky milují být nošeny. Pokud [] The post 5 rychlých tipů, jak udržovat šperky stále krásné appeared first on Nady.

projít na článek

Jak dětem pomoci zvládat strach

Pokud máte děti, možná s nimi také zažíváte nejrůznější jejich strachy a přemýšlíte, jak je řešit. Strachy známe všichni, ale když něco vyděsí naše děti a opakovaně se pak něčeho bojí, často si nevíme rady, jestli řešíme situaci správně a jak vlastně dítk

projít na článek

10 tipů na vánoční dárky pro předškoláky

Podpořit ve vývoji předškolní děti už nemůže být jednodušší. S našimi hračkami a pomůckami máte navíc jistotu, že vyberete produkty z nezávadných materiálů, s kvalitním zpracováním a edukativním podtextem. Tak jdeme na pár vánočních tipů?

projít na článek

25 tipů na dárek na poslední chvíli

Do předání dárků zbývá jen pár hodin. Jenže vy žádný nemáte. Zachvátí vás panika. Co teď? Občas se to stane [] The post 25 tipů na dárek na poslední chvíli appeared first on Nady.

projít na článek