75 cm sněhu na terase za necelou minutu

V Connecticutu to sype! Tedy alespoň z mraků - časosběr sněhové bouře, během které zmizí terasa domu pod 75 centimetry sněhu. U nás se něčeho takového bohužel asi nedočkáme :)

projít na článek

Jizerskou padesátku zrušil nedostatek sněhu a teplo

Dálkový závod v běhu na lyžích Jizerská padesátka se neuskuteční, pořadatelé museli 57. ročník zrušit kvůli nedostatku sněhu a teplému počasí. Nedostatek sněhu připravil běžkaře o tradiční akci naposledy před deseti lety, tehdy ještě měla lednový termín.

projít na článek

Odklízení sněhu z fotbalového stadionu

Fotbalisti potřebují ke hře volnou, nejlépe travnatou plochu. Když však hřiště pokryje vysoká vrstva sněhu, musí se nejdříve uklidit, což je většinou časově i technicky velmi náročné. Pojďme se na to podívat.

projít na článek

Vánoce a Nový rok na sněhu!

Vánoce a Nový rok na sněhu! Využijte naší speciální nabídku! bližší info na tel. 777 338 259 nebo mailu.

projít na článek

Terasa ve sněhové bouři

Milovníci sněhu jistě ocení další časosběrný snímek, zachycující terasu, na kterou v silné sněhové bouři dopadlo až 10 cm sněhu za jednu hodinu. Autor videa s tak intenzivním sněžením zcela jistě nepočítal - umístil kameru moc nízko a ke konci je již zcel

projít na článek

Náplně HP DeskJet Plus 6075

Náplně HP DeskJet Plus 6075 Elegantní inkoustová multifunkce pro domácí použití. Kromě jiného nabídne třeba automatický oboustranný tisk a také možnost WiFi připojení. HP DeskJet Plus 6075 barevná inkoustová multifunkční tiskárna rychlost černobílého t

projít na článek