Abaku do škol

Jedná se o aktivitu projektu Odborné, kariérové a polytechnické vzdělávání v Moravskoslezském kraji II (OKAP), který realizuje Moravskoslezský kraj. Ve spolupráci s Mensou České republiky dojde k proškolení a podpoře pedagogů pro využití matematické aplikace Abaku. Ta posiluje u žáků vztah k matematice a zároveň podporuje jejich aritmetické dovednosti.

projít na článek

PANEL ŠKOL

Jedná se o projekt Nadace České spořitelny a spolupracujících škol. Cílem je vytvoření ucelené metodiky pro výuku finanční gramotnosti na druhém stupni základních škol.

projít na článek

Prázdninový provoz mateřských škol

Vážení rodiče, ZDE najdete tabulku s rozpisem otevřených mateřských škol o letních prázdninách 2022. The post Prázdninový provoz mateřských škol appeared first on Mateřská škola Vackova, Brno.

projít na článek

Zápisy do mateřských a základních škol newsletter

Vážení rodiče, níže najdete odkaz na newsletter, který vydalo město Brno. Najdete v něm informace o zápisu jak do mateřských, tak do základních škol. Zápisy do MŠ a ZŠ The post Zápisy do mateřských a základních škol newsletter appeared first on Mateřská

projít na článek

Nová metodika CSVŠ: Podpora vysokých škol při zajišťování kvality výuky

Zejména pro zájemce z řad vysokých škol dáváme k dispozici konkrétní nabídku našich podpůrných činností... Článek Nová metodika CSVŠ: Podpora vysokých škol při zajišťování kvality výuky se nejdříve objevil na CSVS.

projít na článek

Člověk v tísni, ADRA a ARPOK – Summit Světových škol 2023: Překračujeme hranice

Zveme vás na letošní Summit Světových škol, který proběhne 15. června v Centru současného umění DOX. Letošní summit se zaměří na otázky migrace a války na Ukrajině. Na programu budou příspěvky odborníků, diskuze českých a ukrajinských studentů a učitelů,

projít na článek