Absolutní snímač pro každou příležitost

Yeti se stal legendou. Slyšel o něm snad každý z nás. Spojuje schopnost existence v nejdrsnějších podmínkách se schopnosti unikat pozornosti. Představte si snímač polohy, o kterém nevíte, že existuje, navzdory velmi drsným podmínkám, ve kterých pracuje nějaké zařízení. Takového yettiho mezi snímači. Přežije olej, prach, vibrace, zasypání pilinami atd.

projít na článek

Uzavřený absolutní snímač FORTiS-S™

Hledáte uzavřený lineární absolutní snímač pro obráběcí stroje? Objevte novou generaci uzavřených lineárních absolutních snímačů FORTiS-S™ určených do nepříznivého prostředí.

projít na článek

Absolutní lineární a rotační (úhlový) snímač RESOLUTE™ s interface Siemens DRIVE-CLiQ

Siemens DRIVE-CLiQ je inovativní komunikační interface pro spojení pohonů SINUMERIK a SINAMICS se snímači a přímými odměřovacími systémy. Absolutní optický snímač RESOLUTE s interface DRIVE-CLiQ umožňuje výrobcům strojů dosáhnout ještě vyššího výkonu a vě

projít na článek

RESOLUTE™ absolutní snímací UHV systém s lineárním měřítkem RTLA30

RESOLUTE™ UHV (Ultra-High Vacuum) absolutní odměřovací systém s lineárním měřítkem RTLA30. RESOLUTE™ je první absolutní optický snímač na světě schopný rozlišení 32 bitů při rychlosti 36 000 ot./min.

projít na článek

Absolutní lineární hřídelový snímač LinACE™ s technologií InAxis™

LinACE je absolutní lineární snímač pro náročné aplikace, určený k zabudování do hydraulických, pneumatických a elektromechanických pohonů jako prvek polohové a rychlostní zpětné vazby. Systém snímá s přesností ± 5 µm, takže jeho uživatelé mohou využít úp

projít na článek