Aby košile seděla - Jak si koupit nejlepší pánskou košili?

Většina mužů nosí košile o jedno až dvě čísla větší. Velikost límečku košile určíme tak, že pod límeček zasuneme dva prsty. Při upažení volně u těla končí manžeta košile na kořeni palce. Rozměry košil v obchodech jsou předně uváděny obvodem límečku v centimetrech.

projít na článek

Jaký typ košile zvolit a jak správně nakoupit

Pánskou společenskou košili noste podle prostředí a Vašeho stylu. Kvalitní košile jsou ze 100 % bavlny. Šířka pruhů košile určuje formálnost košile. Vícebarevné proužky jsou znakem neformálních košilí. Košile slim fit kopíruje tvar těla.

projít na článek

Jakou pánskou kravatu zvolit?

Několik tipů, jak sladit kravatu a pánskou košili. Muži volí barvu kravatu jako třetí doplňkovou k barvě košile. K modré košili jde žlutá kravata. K proužku košile nejde károvaná kravata a naopak. Moderní slim kravaty do šířky 8 cm.

projít na článek

Jaké košile musíte mít? Jaké barvy a střihy?

Pro život muže potřebujete bílou, černou a modrou košili. Bílá pánská košile se hodí pro všechny společenské události. Tmavou pánskou košili oblečte na večerní párty. Kvalitní společenské košile potřebuje každý muž. Modrá košile je nejčastější barvou.

projít na článek

Bílá košile vs. Modrá košile – Proč si je kupujeme?

Podívejme se na klady a zápory dvou nejoblíbenějších a nejprodávanějších pánských košilí. Přímý souboj mezi čistě bílou společenskou košilí a modrou pánskou košilí s dlouhým rukávem. Která je praktičtější? Která se víc líbí? Jakou si kupujete raději? Bílá

projít na článek

Límeček pánské košile - jak poznat kvalitní pánskou košili

Kvalitní pánská košile se pozná podle tvaru a životnosti límečku. Vysouvací výztuže límečků pánských košilí prodlužují životnost košil. Pánská košile s výztužemi límečku vypadá stále skvěle. Límeček s kosticemi tvoří nad uzlem kravaty pevnou klenbu.

projít na článek