Bílá košile vs. Modrá košile – Proč si je kupujeme?

Podívejme se na klady a zápory dvou nejoblíbenějších a nejprodávanějších pánských košilí. Přímý souboj mezi čistě bílou společenskou košilí a modrou pánskou košilí s dlouhým rukávem. Která je praktičtější? Která se víc líbí? Jakou si kupujete raději? Bílá košile je nejprodávanější. Modrá je barvou businessu.

projít na článek

Pánská košile - Jak si vybrat barvu, límečky, látky?

Jaké košile si vyberete? Pánská košile společenská s kravatou. Moderní košile slim fit. Košile s proužkem. Košile káro se širokým límečkem. Košile jednobarevné s kravatou. Bílá a modrá košile jsou nejoblíbenější. Fialová a růžová košile do obleku a ke kra

projít na článek

Modrá košile a doplňky

Pánská košile modrá je barvou byznysu. Modré košile do obleku i v neformálním stylu. Nejžádanější alternativa k nudným bílým košilím.

projít na článek

Jaké košile musíte mít? Jaké barvy a střihy?

Pro život muže potřebujete bílou, černou a modrou košili. Bílá pánská košile se hodí pro všechny společenské události. Tmavou pánskou košili oblečte na večerní párty. Kvalitní společenské košile potřebuje každý muž. Modrá košile je nejčastější barvou.

projít na článek

Růžová košile a doplňky

Růžová košile je moderní. Muž v růžové košili dává najevo svoje sebevědomí. Oblíbená je modrá košile s růžovým vzorem. Tmavý odstín růžové se běžně pro pánské košile nepoužívá.

projít na článek

Bílá košile a doplňky

Pánská bílá košile se hodí na svatbu. Bílé pánské košile jsou elegantní ke všem společenským i neformálním příležitostem. Neuděláte chybu, když si obléknete bílou pánskou košili s dlouhým rukávem.

projít na článek