Pánská košile - Jak si vybrat barvu, límečky, látky?

Jaké košile si vyberete? Pánská košile společenská s kravatou. Moderní košile slim fit. Košile s proužkem. Košile káro se širokým límečkem. Košile jednobarevné s kravatou. Bílá a modrá košile jsou nejoblíbenější. Fialová a růžová košile do obleku a ke kravatě. Košile slim...

projít na článek

Pánská košile – Jaké límečky, manžety a všechny detaily

Košile vybíráme podle látky a detailu. Jestli se nám vzor a barva košile líbí nebo ne poznáme na první pohled. Tvar límečku, manžety, zapínání a ostatních detailů je potřeba důkladněji prozkoumat. Přinášíme úplný přehled typů límečků, manžet a dalších pod

projít na článek

Propínací límeček košile - Button down

Zajímavý detail pánské košile: Propínací límečky. Button down sportovní košile s měkkým límečkem na knoflíčky. Casual pánské košile se sportovními límečky.

projít na článek

Džíny a pánská košile

K džínám lze úspěšně kombinovat bílou i tmavou společenskou košili. Pánská košile by měla být slim fit a obepínat pas, hrudník i paže. K džínám lze nosit košile s proužkem v barvách modrá, růžová, červená.

projít na článek

Červená košile a doplňky

Mimo pracovní prostředí je červená košile moderní. Při pracovních schůzkách volte červenou barvu jako doplněk k serióznějším barvám bílé, modré a černé. Nejčastější a nejoblíbenější barevnou kombinací je modrá pánská košile a červená kravata.

projít na článek

CARISMA košile pánská 8004 dlouhý rukáv slim fit tmavě modrá - 900 Kč

Carisma 8004 je pánská košile s dlouhým rukávem s moderními prvky na rukávech. Má také výrazné prvky na hrudi. Košile je vhodná pro všední aktivity. Materiál: 97% bavlna, 3% elastan.

projít na článek