Propínací límeček košile - Button down

Zajímavý detail pánské košile: Propínací límečky. Button down sportovní košile s měkkým límečkem na knoflíčky. Casual pánské košile se sportovními límečky.

projít na článek

Límeček pánské košile - jak poznat kvalitní pánskou košili

Kvalitní pánská košile se pozná podle tvaru a životnosti límečku. Vysouvací výztuže límečků pánských košilí prodlužují životnost košil. Pánská košile s výztužemi límečku vypadá stále skvěle. Límeček s kosticemi tvoří nad uzlem kravaty pevnou klenbu.

projít na článek

Parametry společenské pánské košile

Jaké detaily má mít elegantní společenská košile a co ne? Límeček pánské společenské košile vytváří celkový dojem pánské košile. Například náprsní kapsička pánské košile je nevhodná u společenské košile a přijatelná u pánské košile do kanceláře.

projít na článek

Aby košile seděla - Jak si koupit nejlepší pánskou košili?

Většina mužů nosí košile o jedno až dvě čísla větší. Velikost límečku košile určíme tak, že pod límeček zasuneme dva prsty. Při upažení volně u těla končí manžeta košile na kořeni palce. Rozměry košil v obchodech jsou předně uváděny obvodem límečku v cent

projít na článek

Tvar límečku pánské košile - jak vybírat nejlepší košili pro Vás

Je libo klasický úzký tvar límečku, nebo široce rozevřený límeček? Vybírejte podle vkusu ale také podle tvaru obličeje. Široký límeček se více hodí k oválnému obličeji. Klasický límeček se lépe hodí ke kulatému obličeji, protože jej opticky zeštíhlí.

projít na článek

Pánská košile - Jak si vybrat barvu, límečky, látky?

Jaké košile si vyberete? Pánská košile společenská s kravatou. Moderní košile slim fit. Košile s proužkem. Košile káro se širokým límečkem. Košile jednobarevné s kravatou. Bílá a modrá košile jsou nejoblíbenější. Fialová a růžová košile do obleku a ke kra

projít na článek