Červená košile a doplňky

Mimo pracovní prostředí je červená košile moderní. Při pracovních schůzkách volte červenou barvu jako doplněk k serióznějším barvám bílé, modré a černé. Nejčastější a nejoblíbenější barevnou kombinací je modrá pánská košile a červená kravata.

projít na článek

Košile a doplňky podle barev

Barvy oblečení vypovídají o osobnosti majitele. Nakupování pánských košilí a kravat podle oblíbených barev. Bílá košile se hodí ke všem oděvům. Modrá kravata je univerzální. Červená kravata se hodí k modré a bílé košili. Fialová košile a kravata patří k o

projít na článek

Růžová košile a doplňky

Růžová košile je moderní. Muž v růžové košili dává najevo svoje sebevědomí. Oblíbená je modrá košile s růžovým vzorem. Tmavý odstín růžové se běžně pro pánské košile nepoužívá.

projít na článek

Fialová košile a doplňky

Pánská košile fialová a fialová kravata jsou alternativou k bílé a modré košili. Světle fialová košile do obleku. Kostkovaná košile fialová Casual k džínám.

projít na článek

Pánská košile - Jak si vybrat barvu, límečky, látky?

Jaké košile si vyberete? Pánská košile společenská s kravatou. Moderní košile slim fit. Košile s proužkem. Košile káro se širokým límečkem. Košile jednobarevné s kravatou. Bílá a modrá košile jsou nejoblíbenější. Fialová a růžová košile do obleku a ke kra

projít na článek

Modrá košile a doplňky

Pánská košile modrá je barvou byznysu. Modré košile do obleku i v neformálním stylu. Nejžádanější alternativa k nudným bílým košilím.

projít na článek